Za Partizan će se Glas bacati po terenu: Sa Željkom je vidljiv naš ogroman potencijal (VIDEO)

05.10.2021

10:39

0

Mladi Slovenac u superlativima priča o crno-belima

Za Partizan će se Glas bacati po terenu: Sa Željkom je vidljiv naš ogroman potencijal (VIDEO)
Copyright MN Press

Mladi slovenački košarkaš Gregor Glas prošao je kompletne pripreme za košarkašima Partizana i zaradio ugovor sa crno-belima.

Stavljen je paraf na trogodišnju vernost, a mladi bek u intervjuu za BC Partizan TV ističe da je sve vreme verovao u sebe i očekivao da postane deo crno-bele porodice.

- Došao sam da pokažem šta mogu da dam ekipi. Na meni je bilo da radim što više, da dam sve od sebe na svakom treningu. Tako sam i radio i to je to. Dobio sam ugovor, ali sam već neko vreme znao da ću ostati. Zbog toga nisam bio nervozan nego fokusiran na rad, druge stvari sam prepustio drugima.

Od novog kluba Glas očekuje mnogo, pa ističe da se odlično uklopio u tim, te da je rad sa najboljim evropskim trenerom Željkom Obradovićem velika stvar za svakog košarkaša.

- Dobra smo grupa, svi se dobro razumemo. Lepo su me prihvatili. Rad sa Željkom je super, moraš biti fokusiran ceo trening kako bi prikupio sve informacije, kako bi što više naučio i to koristio na sledećim treninzima i utakmicama.

 

 

Sezona je otvorena sa dva vezana trijumfa u Zadru i Splitu. Dovoljno da atmosfera u timu bude na visokom nivou, a slovenački bek poručuje da će ekipa napredovati iz dana u dan.

- Očekujem da kroz sezonu budemo sve bolji i bolji. Treba nam malo vremena da sve informacije prihvatimo i sprovedemo u delo na terenu. Mislim da ekipa ima ogroman potencijal, tako da ćemo samo da rastemo tokom sezone.

Dobio je Grergor priliku da poruči navijačima šta od njega može da se očekuje, odnosno da se opiše u nekoliko rečenica.

- Glas je igrač koji će uvek dati sve od sebe. Volim da igram u napadu, da probam da dam koš, a u odbrani da se bacam za loptu...

Zanimljiva je konekcija između košarkaša koji dolaze iz Slovenije i Partizana. Bilo da se radi o Slovencima ili o Janu Veselom i Davisu Bertansu koji su ostavili dubok trag u crno-belm dresu.

- Dobro se radi u Sloveniji, a mi imamo to u sebi da volimo da radimo i budemo bolji.

Košarkaši Partizana će u subotu (19.00) u okviru trećeg kola AmdiralBet ABA lige igrati sa ekipom SC Derbi i biće to prva zvanična utakmica crno-belih pod vođstvom Željka Obradovića pred domaćim navijačima.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike