NBA zvezda posle 12 moždanih i šest srčanih udara u ringu: Odom prebio bivšeg muža Dženifer Lopez (VIDEO)

05.10.2021

07:36

0

Droga mu je uništila život i karijeru

NBA zvezda posle 12 moždanih i šest srčanih udara u ringu: Odom prebio bivšeg muža Dženifer Lopez (VIDEO)
Copyright Profimedia

Dvostruki uzastopni NBA šampion sa Los Anđeles Lejkersima, saigrač legendarnog Kobija Brajanta Lamar Odom zauvek će služiti kao primer sportistima kako ne treba raditi u životu.

Od teškog detinjstva, odrastanja uz majku i oca narkomane, preko njihove smrti kada mu je bilo 12 godina, Odom je u košarci pronašao spas. Tako je bar izgledalo.

Slava ga je udarila u glavu, krenuo je stranputicom kojom su išli i njegovi roditelji i zbog narkotika imao čak 12 moždanih udara!

Printscreen Youtube/TheEllenShow
 

Ženidba sa Kloi Kardašijan, rasulo od braka zahvaljujući zavisnosti od droge i neverstvima, samo ga je gurnula još dublje ka dnu. Njegova procena je da je na drogu potrošio ko 100 miliona dolara, a doktori ga zovu čudom koje hoda posle svega što je preživeo.

- Droga je uticala na to da ranije završim karijeru. Ubila mi je želju za treningom. Zavisnik sam i od seksa, bio sam sa više od dve hiljade žena, prosečno sa njih šest nedeljno. I uvek je to bilo bez zaštite tako da sam se naplaćao abortusa - napisao je u svojoj ispovesti Odom.

 

 

Pre šest godina pronađen je posle orgijanja u komi. Tri dana zaredom konzumirao je vijagru i kokain, na koje je potrošio oko 75.000 dolara.

Sve to je, valjda, prošlost i Odom živi nekim mirnijim životom. Drugačije verovatno i ne može kada se zna kakvo mu je zdravstveno stanje. Ali "luda glava" nije izlečena.

 

 

Sada je odlučio da boksuje. Odradio je egzibiconi meč sa glumcem i producentom Ohanijem Noom, koji je mnogo poznatiji po tome što je bivši muž čuvene Dženifer Lopez.

Nije to bila ravnopravna borba jer Odom ima 20-ak centimetara i 20-ak kilograma više od rivala, ali je i pored toga bivši košarkaš slavio tek odlukom sudija.

Da Noa nema šanse znalo se i pre borbe jer je u ring "uskočio" kao zamena za nekadašnjeg svetskog šampiona Ridika Bouvija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike