Džikić poželeo Lazareviću brz povratak na teren i otkrio stanje Danila Nikolića

04.10.2021

21:51

0

Autor: A. Š.

Trener Budućnosti prokomentarisao poraz od Zvezde

Džikić poželeo Lazareviću brz povratak na teren i otkrio stanje Danila Nikolića
Copyright MN Press

Prvi ovosezonski derbi u AdmiralBet ABA ligi završen je pobedom Crvene zvezde. Izabranici Dejana Radonjića su u dvorani „Alekandar Nikolić“ savladali Budućnost (71:63), čiji trener Aleksandar Džikić u kratkom osvrtu prokomentarisao utakmicu.

- Imali smo šansu, nismo je iskoristili. Imali smo kontrolu do poslednje četvrtine. Osam izgubljenih lopti, a u poslednjoj sedam. Previše lakih poena je imala Zvezda, trebalo bi da igramo brže, previše smo statični bili u napadu. Dozvolili smo Kuzmiću da posle pomoći na pik end rolu uspešno rotira na naše visoke igrače. To je to, ali mislim da su sve te stvari popravljive – kazao je Džikić, dodavši:

Sve ekipe će igrati bolje, mi smo se dosta promenili, imali smo nekih problema u pripremnom periodu, čak i prošle nedelje smo imali neke potpuno neplanirane probleme.

Iskusni strateg posle meča pitao je za zdravlje Stefana Lazarevića, koji je u finišu meča doživeo veoma neugodan pad, poželevši mu što brži povratak na teren, a posle toga je bio upitan za stanje Danila Nikolića.

- Danilo nastavlja sa lečenjem i verujem kao i svi u klubu, kao i svi ljubitelji košarke da će biti dobro. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike