Zvezdin košarkaš potvrdio crne slutnje! Sezona je za mene verovatno završena!

19.04.2024

14:28

0

Autor: D. N.

Bila je potpuno bezazlena situacija

Zvezdin košarkaš potvrdio crne slutnje! Sezona je za mene verovatno završena!
Adam Hanga i Miloš Teodosić - Copyright MN Press

Crvena zvezda je potvrdila da je Adam Hanga povredio šaku, a o svom zdravstvenom stanju pričao je i sam košarkaš crveno-belih. S obzirom da ima državljanstvo Mađarske, razgovarao je sa novinarima iz te države.

Šta se desilo, preneo je tamošnji Nemzeti sport.

- Na treningu sam dobio udarac u ruku, u potpuno bezazlenoj situaciji. Borili smo se za lopt i na kraju se moja šaka prepolovila. Osetio sam istog trenutka da nešto nije u redu. Odmah sam otišao u bolnicu, a moj najveći strah je ubrzo potvrđen.

Pričao sam i sa hirurgom, da li bi operacija ubrzala oporavak, ali su ipak odustali. Posle nekoliko dana mi je skinut gips, ali je šaka fiksirana i moraće tako da bude od šest do osam nedelja - kazao je Hanga i dodao ključnu rečenicu.

- Sezona je za mene verovatno završena.

Tema razgovora nije bila samo povreda, već i boravak u Zvezdi. Kako je rekao, ponosan je na to što je u klubu sa tradicijom, kao i što može da igra pred 20-22 hiljada navijača.

Kako je dodao, želeo bi i da ostane. Ali nije sve do njega.

- Ništa nije sigurno, ali ako je do mene, ne bih menjao klub tokom karijere. Budućnost zavisi od odluke kluba. Zavisi dosta toga i od moje povrede. Mislim da ćemo za mesec dana znati da li ostajem - zaključio je Hanga koji ima ugovor 1+1 sa crveno-belima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike