Vildoza analizirao srpske i grčke derbije: Argentinac se prisetio mečeva u Pioniru - evo šta Luka kaže o Zvezdi i Partizanu!

17.04.2024

11:54

0

Plejmejker zahvalan na prilici da igra u Beogradu i Atini

Vildoza analizirao srpske i grčke derbije: Argentinac se prisetio mečeva u Pioniru - evo šta Luka kaže o Zvezdi i Partizanu!
Copyright Profimedia/IMAGO

Luka Vildoza brzo je postao miljenik navijača Crvene zvezde, ali je još brže Beograd zamenio za Atinu i Panatinaikos. Argentinac je u opširnom intervjuu za "Basketnews" pričao o intenzivnim utakmicama između Zvezde i Partizana odnosno njegovih zeleno-belih i Olimpijakosa.

MN Press
Luka Vildoza u dresu Crvene zvezde

- Slični su grčki i srpski derbi iskreno. Međutim mislim da su derbiji u Pioniru i protiv Partizana malo agresivniji. Ovde imate mrežu koja kontroliše sve upaljače i sve što se ubacuje na teren. Možda bismo mogli da sklone to. Zaista sam zahvalan što sam mogao da uživam u takvim utakmicama. To je životno iskustvo - kaže Vildoza.

Argentinac je nedavno bio u nemilosti trenera Ergina Atamana zbog slabijih izdanja u dresu Panatinaikosa. 

- Razbijam se na trenuingu. Samo nemam sreće. Nekad ti treba samo da jedna lopta prođe kroz mrežicu i da vratiš samopouzdanje. Kunem se pokušavam da budem ja i da vratim svoj šut. Međutim u redu je, tako profesionalna košarka funkcioniše. Ako niste dobri na terenu sedećete na klupi. Uradiću šta god da moj tim pobedi na terenu  - rekao je Luka Vildoza.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike