Akcija "grobara" - ovo je najbolji način da se dočeka Real! Širi se društvenim mrežama, da li će biti izvedena?

30.04.2023

15:48

1

Autor: P.K.

Navijači Partizana osmislili način da "kazne" Real, a da klub ne ispašta

Akcija "grobara" - ovo je najbolji način da se dočeka Real! Širi se društvenim mrežama, da li će biti izvedena?
Partizanova publika - Copyright 24sedam/Pavle Knežević

Partizan je i dalje glavna tema evropske košarke. Prvo je to bio zbog rezultata, i dalje je, a onda i nakon sramnog incidenta u Madridu i tuče koju su započeli igrači Reala. Tu je najgore prošao Dante Eksum, koji je povređen, kada ga je Geršon Jabusele divljački bacio na parket.

Posle svega je Evroliga izrekla, slobodno se može reći, skandalozne kazne i suspenzije. Sve to je dovelo do ogromnog besa navijača Partizana prema Realu. Razumljivo, navijači bilo kog kluba nikad nisu racionalni, ali ako je nešto doprinelo rezultatima crno-belih i doprinosi istorijski, to je strast navijača.

Zato je ne mali broj ljudi koji strahuju da će neko uraditi nešto neprimereno, iako su se posle oglasili igrači oba kluba, a iz Partizana, između ostalih, kapiten, trener i predsednik, pa i direktor Arene i svi su pozvali na mir, prijateljstvo i sportsko navijanje.

U sred svega toga, na društvenim mrežama se pojavila ideja i akcija za koju se navijači slažu da bi bila najbolji način da se igračima Reala pokaže šta se misli o njima, i najbolji način da se "kazne".

Ideju je pokrenuo jedan korisnik društvenih mreža i u njoj se pozivaju svi navijači koji će biti u Areni da se na predstavljanju Reala svi ućute i okrenu se leđa parketu, "da se čuje samo zvanični spiker". I kad se to završi, da krene frenetično navijanje, kao i uvek.

Ta akcija dobija zamah, širi se po društvenim mrežama i sredstvima brze komunikacije, poziva se i organizovani deo navijača da se uključi i da pre početka utakmice preko razglasa kaže svima kako će izgledati akcija.

Da li će zaživeti ova akcija, da li će moći da se izvede, ostaje da se vidi… 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike