Pamet u glavu, Real je na kolenima! Grbović apeluje na navijače - Prete velike kazne ukoliko dođe do incidenta na trećoj utakmici!

30.04.2023

10:25

0

Autor: A. S.

Legendarni košarkaš crno-belih moli Grobare da sportski bodre svoj tim

Pamet u glavu, Real je na kolenima! Grbović apeluje na navijače - Prete velike kazne ukoliko dođe do incidenta na trećoj utakmici!
Goran Grbović - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana sa velikih 2:0 nastavljaju plej-of seriju Evrolige i to u svojoj, beogradskoj Areni. Međutim, nakon incidenta koji se dogodio u finišu drugog meča u Madridu, organizatori se pribojavaju reakcije navijača crno-belih.

I najmanja nesportska situacija na trećem meču, koji je na programu u utorak, crno-bele može koštati prazne Arene i velike novčane kazne, kako bi se to izbeglo, apel navijačima uputio je i direktor Arene, Goran Grbović.

- Slušajte ovako, znam jednu stvar, ako bude neki incident, uleti neki predmet ili ne daj Bože neko se zbog toga povredi, kompletne tribine se prazne za 45 minuta, a četvrta utakmica se igra bez publike. Zato, pamet u glavu. Podržite Partizan, svoj klub u ovom istorijskom momentu. Real je na kolenima, a Željkov tim je pokazao od čega je satkan i šta može da uradi -  istakao je Grbović u razgovoru za Mozzart sport.

Na tom susretu će biti i kontrolori Evrolige.

- Sramotne kazne koje pokazuju kao da je Partizan nešto započeo, a nije. Ipak, to je sada gotovo. Niti može niti ima potrebe da se vraća na to. Dolazi nova utakmica koja mora da prođe odlično na svim aspektima. Partizan zaista ima priliku da uradi nešto neverovatno, ali treba misliti i na budućnost. Ne prestaje da se igra košarka posle ove sezone. Ovakav projekat Partizana treba da traje deceniju, cela srpska košarka treba da profitira od ovoga što radi Željkov tim, a radi nešto zaista veliko - istakao je bivši košarkaš crno-belih.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike