Panter žali zbog svega – Grobari, za vas ima posebnu molbu pred dolazak Reala u Arenu!

28.04.2023

18:14

0

Autor: A. Š.

Kapiten Partizana propustiće naredne dve evroligaške utakmice zbog kazne Disciplinske komisije elitnog takmičenja

Panter žali zbog svega – Grobari, za vas ima posebnu molbu pred dolazak Reala u Arenu!
Kevin Panter - Copyright MN Press

Evroliga je izrekla sankcije za velike nerede koji su prouzrokovali prekid druge utakmice četvrtfinala plej-ofa Evrolige između Reala i Partizana.

Crno-beli su napravili fantastičan uspeh sa dva brejka u Madridu, pa će pred svojim navijačima naredne sedmice imati dve meč lopte za plasman na F4 elitnog takmičenja, ali će njih pokušati da iskoriste bez kapitena Kevina Pantera.

Odlukom disciplinaca Evrolige, američki bek suspendovan je na dva meča i deluje da je ubedljivo najveći gubitnik nemilih scena na parketu „Vizink centra“.

- Žalim zbog svog ponašanja i izvinjavam se svom timu, našem protivniku, navijačima i Evroligi. Naš tim ima istorijsku godinu i nadam se da će nam biti dozvoljeno da sezonu završimo na terenu. Svi smo nauili iz naših grešaka, već smo pričali sa pojedinim igračima Reala posle utakmice i svi smo složni da incidenti poput ovog nikada ne smeju da se ponovo – napisao je Panter i potom poslao posebnu poruku navijačima Partizana:

- Pozivam naše navijače da nam pomognu da „ohladimo“ situaciju i pokažemo ko smo kao klub, prezentujući najbolji mogući pristup sledeće nedelje u Beogradu – napisao je Kevin Panter.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike