Moramo da rešimo sve probleme! Kralj svestan odakle Partizan napada!

30.04.2023

11:03

0

Autor: A. S.

Mateo iskren pred treći meč u kome crno-beli imaju meč loptu

Moramo da rešimo sve probleme! Kralj svestan odakle Partizan napada!
Čus Mateo - Copyright MN Press

Plej-of serija Evrolige, između Partizana i Reala nastavlja se u utorak, trećim duelom, pri vođstvu crno-belih sa 2:0. Jasno je košarkaškoj javnosti da Partizan odavno nije bio ovako blizu plasmana na fajnal-for, a svestan je toga i trener Kraljevskog kluba, Ćus Mateo.

Pred treći duel, koji će se igrati u utorak od 20.30, Mateo je spremao ekipu i za ligaški okršaj sa Saragosom, međutim, i tada je bilo govora o crno-belima.

- Ključ je u dobrom osećaju i emocijama, da u ovim danima pronađemo načine da postanemo mentalno stabilniji, da ojačajmo kao ekipa i verujem da ćemo sa tim uraditi dobre stvari. Biće teško igrati protiv rivala koji može da igra jako dobro. Oni su visoka i fizički dobra ekipa - rekao je Mateo o Saragosi, pa se osvrnuo na duel sa crno-belima:

- Moramo da se osećamo dobro na parketu, da igramo dobru košarku i uradimo sve potrebne stvari u odbrani. Stvari koje će nam pomoći da se osećamo sigurno na parketu i da nam dobar osećaj. Moramo da rešimo sve probleme na najjednostavniji način.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike