Duljaj oduševljen košarkašima Partizana! Na jednom mestu preko 20.000 navijača, a i na ulici je samo to tema!

30.04.2023

15:27

0

Autor: 24sedam

Šef struke fudbalskog tima najavio duel sa TSC-om, a onda i ishvalio četu Željka Obradovića

Duljaj oduševljen košarkašima Partizana! Na jednom mestu preko 20.000 navijača, a i na ulici je samo to tema!
Igor Duljaj - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana imaju veliku prednost nad Realom u četvrfinalnoj seriji Evrolige. Posle dva gostovanja u Madridu imaju prednost od 2:0, pa je moguće da već u utorak obezbede plasman na završni turnir u Kaunasu.

O odličnim partijama košarkaške sekcije koju vodi Željko Obradović govorio je i Igor Duljaj, trener fudbalera kluba iz Humske.

- Sa velikim zadovoljstvom pratim. Moja deca, Stefan i Aleksa, oni ne propuštaju ni jednu utakmicu, što se tiče košarke. Na ovaj, ili na onaj način uspeju da nađu karte, tako da mi je izuzetno drago, jer smo jedna porodica. To je isto kao kada imate u porodici sina i ćerku. Ne možete da kažete koga više volite.

Meni lično znači to što mogu da vidim na jednom mestu preko 20 hiljada navijača, a i na ulici je tema Partizan, košarka. Čvrsto verujem da će isto tako biti i što se tiče FK Partizan, jer samo zajedno možemo da dođemo onoga što nam je potrebno, a to je da se sačuva tradicija, koja dugo traje - kazao je Duljaj u najavi sutrašnje utakmice (19.00, Premium 1 TV Arena sport), sa TSC-om.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike