Grobari, pokažite gostoprimstvo Realu: Žoc ima poruku za navijače Partizana!

29.04.2023

18:17

0

Trener crno-belih poziva publiku da sportski navija u Areni

Grobari, pokažite gostoprimstvo Realu: Žoc ima poruku za navijače Partizana!
Željko Obradović - Copyright MN Press

Mnogo prašine je digao drugi meč četvrtfinala između Reala i Partizana kada je minut i 40 sekundi pre kraja meča došlo do opšte tuče na terenu u kojem su učestvovali skoro svi igrači oba kluba.

Sledeći duel između ove dve ekipe igra se u utorak 2. maja u Štark areni, a tim povodom oglasio se i trener crno-belih Željko Obradović, koji poziva da se spusti tenzija. 

 

 

- Šta bih ja voleo - da naši navijači shvate da je ovo deo sporta, igrači su pričali između sebe i na tome treba da se završi. Mi smo u ove dve utakmice naišli na fenomenalno gostoprimstvo Reala. Mislim da i mi u Beogradu to treba da uzvratimo, da se nijedan igrač, član stručnog štaba ili navijač Reala ne oseća neprijatno, nego da iz Beograda pošaljemo sliku kakva je uvek bila na našim utakmicama - poručio je Obradović.

Podsetimo, da je disciplinska komisija Evrolige juče izrekla kazne za vinovnike ovog incidenta, Kevin Panter je suspendovan na dve, Matijas Lesor neće igrati samo jednu, dok su u Realu kažnjeni  Geršon Jabusele sa pet mečeva ne igranja, dok Gabrijel Dek neće moći da pomogne saigračima u trećem meču.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike