I Španci se stide Realove bruke! Najcrnji poraz u istoriji!

27.04.2023

23:35

0

Autor: 24sedam

Tuča je počela nakon grubog faula Ljulja nad Panterom

I Španci se stide Realove bruke! Najcrnji poraz u istoriji!
Tekst Marke - Copyright Printscreen/Marca

Utakmica četvrtfinalne serije Evrolige između Reala i Partizana imala je sraman završetak i to u "režiji" domaćina. Meč u Madridu je prekinut, na kraju su crno-beli pobedili, a sve je počelo kada je Serhio Ljulj veoma grubo faulirao Kevina Pantera. Onda je usledila i masovna tuča, u kojoj je Dante Eksum izazvao najdeblji kraj.

O tome je pisala i Marka, ugledni sportski dnevnik. Naslov teksta koji je objavljen na portalu je "Najcrnji poraz u istoriji Real Madrida".

- "Beli" su ponovo izgubili od Partizana koji sada vodi sa 2:0 u seriji, a sve je završeno sramotom.

Postoji način da se izgubi, ali je Real Madrid izabrao najružniji. Nadigrani i kada fajnal-for izgleda kao utopija, "beli" su izbacili sve frustracije. Poraz od 95:80 je manje bolan od slike bespomoćnih igrača koji se udaraju.

Ljulj je upalio plamen kada je grubo faulirao Pantera koji je bio na sredini terena, na 1:40 do kraja, a njegov tim je vodio. Odvratan prizor. Kao da sve ovo nije bilo dovoljno, ali će verovatno biti i kazni za naredni meč.

Bio je ovo kraj utakmice jer se više nije ni igralo. Madrid je ostao sa nezamislivim scenariom, na ivici ambisa posle dve utakmice u "Vizink areni". Niko nije uspeo da nadoknadi 0:2, a "beli" moraju da promene mnogo toga da bi uspeli - navedeno je između ostalog u tekstu Marke.

Naredni meč u Beogradu zakazan je za 2. maj, a crno-beli će tada imati i prvu "meč loptu".

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike