Ivanović viče na Petruševa: Zašto to radiš?! Zvezda se oprostila od Evrolige, snimak pokazuje da su igrali kao da je finale (VIDEO)

14.04.2023

16:47

0

Autor: P.K.

Trener žestoko kritikovao centra, igralo se kao da je finale

Ivanović viče na Petruševa: Zašto to radiš?! Zvezda se oprostila od Evrolige, snimak pokazuje da su igrali kao da je finale (VIDEO)
Ivanović kritikuje Petruševa - Copyright Printscren/Twitter/Euroleague

Crvena zvezda se časno oprostila od Evrolige, pošto je kod kuće pobedila Fenerbahče nakon produžetka i tako učešće završila sa skorom 17/17.

Imaju crveno-beli za čim da žale, nekoliko utakmica su bukvalno poklonili rivalima, ali šta je – tu je. Zvezdini igrači su se protiv Fenera borili kao da je u pitanju finale, kako i treba da se igra, a što je i mentalitet na kome insistira Duško Ivanović.

Na snimku koji je objavila Evroliga vidi se kako trener kritikuje Filipa Petruševa na engleskom. Ivanović je vikao i jasno je rekao šta mu smeta:

- Zašto se vraćaš? Zašto?! – vikao je Ivanović dok ga je Petrušev slušao.

 

 

Izgleda da je to urodilo plodom, jer posle toga nije bilo više kritika na njegov račun. Mladi centar nije blistao u napadu, dao je samo pet poena, uz šest skokova i dve asistencije.

Ivanović je i ranije ove sezone kritikova Petruševa, ali to se uglavnom odnosilo na odbranu.

Centar koji za vikend puni 23 godine pokazao je ove sezone nekoliko puta pun evroligaški potencijal, ali je imao i "prazne" utakmice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike