Gudurić video pobedničku trojku! Već sam razmišljao kako ne treba da slavim!

14.04.2023

06:57

0

Autor: A. Š.

Srpski reprezentativac promašio odlučujuću šut na kraju četvrte deonice, posle čega je Fener poražen od Crvene zvezde

Gudurić video pobedničku trojku! Već sam razmišljao kako ne treba da slavim!
Marko Gudurić - Copyright MN Press

Fenerbahče je ispustio priliku da ligaški deo sezone u Evroligi završi na petom mestu. Sve su izabranici Dimitrisa Itudisa imali u svojim rukama na gostovanju protiv Crvene zvezde, ali su na kraju pali posle produžetka (91:89).

Jedan od tragičara istanbulskog tima bio je Marko Gudurić. Srpski reprezentativac imao je pri nerešenom rezultatu šut za pobedu na kraju četvrte deonice, međutim lopta nije prošla kroz mrežicu posle njegovog pokušaja van linije 6.75.

- Baš sam mislio da ulazi! Dobro sam se osetio, imala je pravac i sve, već sam razmišljao da ne treba da se radujem – rekao je posle meča Marko Gudurić.

Ipak, poraz u Pioniru se na kraju pokazao ne toliko važnim, s obzirom da je Olimpijakos savladao Baskoniju i tako Feneru overio mesto u plej-ofu.

- Nije bilo lako, dobra utakmica, neizvesna. Imali smo prilike, vodili, ali nismo iskoristili to. Srećom, Olimpijakos je pobedio i prošli smo u plej-of i čekamo protivnika.

Nije Gudurić krio sreću zbog toga što je dvorana „Aleksandar Nikolić“ bila ispunjena do poslednjeg mesta.

- Bilo je super i posebno. Prvi put od kako sam se vratio u Pionir posle odlaska iz Zvezde da je bilo krcato. Jjednom je bila korona, bio je derbi, ovo je prvi put da je bila baš puna dvorana – kazao je levoruki šuter, pa se dotakao mogućeg povratka u klub sa Malog Kalemegdana.

- Potpisao sam ugovor sa Fenerom pre mesec dana. Uvek je lepo čuti tako nešto (Gudura vrati se, prim. aut.), svi znaju da volim Zvezdu, želja je jednog dana da se vratim, videćemo kad će to da bude - zaključio je Marko Gudurić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike