Ivanović se izvinjava navijačima što Zvezda nije u Top 8: Žao mi je igrača, pokazali su da im je tamo mesto!

13.04.2023

23:30

0

Autor: A. Š.

Trener Crvene zvezde posle trijumfa protiv Fenerbahčea govorio o propuštenoj prilici da se njegov tim nađe u plej-ofu Evrolige

Ivanović se izvinjava navijačima što Zvezda nije u Top 8: Žao mi je igrača, pokazali su da im je tamo mesto!
Duško Ivanović među košarkašima Zvezde - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde su pobedom nad Fenerbahčeom 91:89 posle produžetka okončali učešće u ovogodišnjem izdanju Evrolige, a uprkos petom trijumfu u nizu u elitnom takmičenju trener crveno-belih Duško Ivanović nije bio previše zadovoljan.

- Igrali smo odlično u fantastičnom ambijentu. Još jednom, izvinjavam se navijačima što ne igramo Top 8, imali smo šansu, možda sledeći put. Meni je samo žao igrača, jer su pokazali da i zalaganjem i igrom zaslužuju da uđu u Top 8 – kazao je Ivanović, pa dodao:

- Imali smo mesec loše igre, ali čini mi se da nas niko nije nadigrao. Zbog toga kažem, da smo ušli u Top 8, mislim da bismo imali realne šanse u plej-ofu.

Iskusni stručnjak naglasio je da bi nekoliko pobede koje su ove sezone ostvarili na jednu loptu, crveno-belima trebalo da posluže za iskustvo pred ono što ekipi sledi u nastavku sezone.

- Dobro je završiti sa pobedom. Dobili smo još utakmica na jednu loptu, ne samo ovu. Nadam se da će i u utakmicama koje nam ostaju do kraja biti još lopti koje će da odluče, to je iskustvo za nas. Nije nam važna pobeda zbog tabele, ali mi svaku utakmicu hoćemo da pobedimo i da budemo bolji. Sad imamo više vremena za individualni rad, timski rad, da povratimo određene igrače – kazao je Duško Ivanović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike