Obradović ne zaboravlja gest Reala prema navijačima Partizana i zbog toga ima važnu poruku za Grobare!

31.03.2023

09:13

0

Autor: A. Š.

Najtrofejniji trener Evrope pozvao navijače da Madriđane ugoste na isti način na koji je i „kraljevski klub“ njih u prvom meču

Obradović ne zaboravlja gest Reala prema navijačima Partizana i zbog toga ima važnu poruku za Grobare!
Željko Obradović - Copyright MN Press

Kada je objavljen raspored Evrolige za tekuću sezonu, ova nedelja je bila zaokružena u kalendaru svakog navijača Partizana. Scenario nije mogao da bude bolje napisan, crno-beli u poslednjem duplom programu elitnog takmičenja dočekuju dva najveća španska kluba sa sudbinom plasmana u Top 8 apsolutno u sopstvenim rukama.

Barselona je utorak pokazala moć i uspela je da iz krcate najveće dvorane na Balkanu odnese veliku pobedu, ali se Grobari nadaju da bi ishod večerašnjeg duela sa madridskim Realom mogao da bude neuporedivo povoljniji po crno-bele.

I dok oni najsrećniji, sa ulaznicama za još jedan spektakl, odbrojavaju sate do poslaska u najveću dvoranu na Balkanu, trener Valjka Željko Obradović ima poruku za sve njih.

- Neka budu uz ekipu, neka respektuju sve ljude iz Reala. Treba imati u vidu to da smo u prvom delu igrali protiv Reala u Madridu i da su oni dozvolili svim navijačima Partizana da uđu u halu. Izuzetno gostoljubili, izuzetno gostoprimstvo, i mislim da to treba i uzvratiti. Pokazali su i tada zašto su "kraljevski klub – kazao je Obradović, pošto je prethodno po ko zna koji put ove sezone izrazio divljenje za podršku koju njegov tim dobija od publike.

- Zahvalnost do neba za sve ovo što rade ovih godina za nas. Oni su itekako važan faktor u svemu ovome što se dešava i bez njih ovo ne bi imalo nikakvog smisla. Iz utakmice u utakmicu to pokazuju, i mislim da će ovo biti rekord, koji će se teško oboriti. Da za četiri utakmice bude toliko gledalaca u Areni, treba posle meča izračunati koliko ih je ukupno bilo. Fantastični su i hvala im na podršci, nadam se da će nastaviti tako.

Predigru duelu dva nekadašnja prvaka Evrope odigraće veterani Partizana i madridskog Reala, klubova na čijoj klupi je tokom svoje trofejne karijere sedeo Željko Obradović.

- Čestitke za inicijativu i onome ko je to uradio. Mislim da je to veoma lepo, da se pojave neki igrači koji su legende oba kluba, a ima i onih koji su igrali i u oba tima. Nadam se da će svi oni koji vole košarku uživati u toj utakmici – istakao je Obradović. 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike