Partizan čeka Real, atmosfera vrhunska! Eksum napravio mali šou sa Avramovićem! (VIDEO)

30.03.2023

21:07

0

Autor: G. F.

Košarkaši Partizana u petak (20.30) dočekuju madridski Real u 32. kolu Evrolige.

Partizan čeka Real, atmosfera vrhunska! Eksum napravio mali šou sa Avramovićem! (VIDEO)
Eksum "krade" slavu Avramoviću - Copyright Printscreen/youtube/24sedam

Košarkaši Partizana u petak (20.30) dočekuju madridski Real u 32. kolu Evrolige. Iako je "parni valjak" u prethodnom kolu naišao na nepremostivu prepreku u vidu odlične Barselone, atmosfera u ekipi je na veoma visokom nivou.

Uverili su se u to i novinari koji su prisustvovali treningu dan pred meč sa jednim od dva vodeća tima na tabeli. Pravi mali šou napravio je fenomenalni Dante Eksum, koji je bukvalno "oteo" mesto pred medijima od Alekse Avramovića. Uz mnogo smeha, naravno! A onda se malo i uozbiljio:

- Biće teška utakmica, spremali smo je dva dana (osmeh). U svakoj utakmici se trudim da dam najbolje što imam. Hoću da pobedimo, na kraju nije bitno kako ću ja da odigram ako pobedimo. Na tome je fokus za utakmicu sa Realom.

I na ovoj utakmici Dante će imati specijalnu podršku sa tribina.

- Volim da vidim da je tata tu, to je divno. Voleo je oduvek da dolazi da gleda moje utakmice, i kad sam bio mlađi. Sate smo provodili razgovarajući o utakmicama - rekao je Eksum pa objasnio kako se priprema za mečeve:

 

 

- Uvek imam istu rutinu, pred svaku utakmicu. Ali pripreme mečeva se razlikuju, to je ono što radimo na treninzima. Jedno je Barselona, drugo Real, to je drugačija utakmica, pa ne možemo da radimo iste stvari. Motivacija je uvek tu, to je najvažnija stvar.

A onda je na red došao i Aleksa Avramović, koji je takođe uz smeh reagovao na Eksumov postupak nekoliko minuta ranije.

- Delimično smo odmorili jučerašnjim treningom oporavka. Danas smo imali dobar trening. Spremamo se za Real, oni su juče prilično lagano dobili utakmicu protiv Fenerbahčea, kontrolisali su ceo meč. Mi moramo da pobedimo ako želimo u Top 8. Ovo je jedna od velikih šansi da obezbedimo prolaz dalje i nošeni navijačima sa tribina, uz maksimalnu koncentraciju, verujem da možemo da iznenadimo Real kod kuće.

 

 

Činjenica je da je Partizan imao dan više odmora u odnosu na sutrašnjeg rivala, ali broj utakmica koje su odigrali u poslednje vreme ne pokazuje nikakvu razliku.

- Svakako i oni imaju paklen raspored kao i mi. Imaju i ACB ligu koja je nesumnjivo kvalitetnija od ABA lige i tamo nema lakih utakmica. Odigrali su isti broj utakmica kao i mi u prethodnom periodu, ali imaju veći roster, nekih 15, 16 igrača. To je Real, Kraljevski klub, znamo da moraš da budeš 100 odsto spreman da bi svrgnuo lidera na tabeli.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike