Partizanove i Realove legende zaslužuju samo najbolje! Grobari su posle ove objave oduševljeni! (FOTO)

30.03.2023

17:31

0

Autor: A. Š.

Čelni ljudi crno-belih košarkaša doneli sjajnu odluku i pokazali kako treba da se odnosi prema onima koji su život posvetili Partizanu

Partizanove i Realove legende zaslužuju samo najbolje! Grobari su posle ove objave oduševljeni! (FOTO)
Ljuba Perić - Copyright Printscreen/Youtube/Miljanov korner

Odavno, ma verovatno kao nikad u istoriji, nije napravljen jaz između najpopularnijih klubova JSD Partizan kao što je to trenutno slučaj.

Čvrsto se držeći za svoje fotelje, rukovodeći tandem fudbalskog kluba Milorad Vučelić i Miloš Vazura uspeo je, ne samo da sa stadiona otera navijače, već i sve istinske legende legende posrnulog velikana u širokom luku zaobilaze Humsku.

S druge strane, čelnici košarkaške sekcije uspeli su da vraćanjem na klupu najtrofejnijeg trenera Evrope Željka Obradovića kao lepkom privuku sve kojima su crno-bele boje na srcu, a poslednjim potezom izazvali su dodatno oduševljenje među „grobarima“.

Nedavno su svi navijači Partizana ostali šokirani informacijom da je legendarni spiker Ljuba Perić „dobio zahvalnicu“ od rukovodstva FK Partizan. Čovek koji je gotovo pola veka bio sinonim za utakmice crno-belih na stadionu u Humskoj odlukom Vučelića i Vazure neće više svojim glasom pozdravljati ljubitelje fudbala i navijače Partizana, međutim čelnici košarkaškog kluba omogućili su mu da se barem dostojanstveno oprosti od svojih „grobara“.

Naime, Perić je dobio ulogu zvaničnog spikera tokom revijalne košarkaške utakmice veterana Partizana i madridskog Reala, koja će u petak biti odigrana kao predigra duelu dva bivša prvaka Evrope u 32. kolu Evrolige.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike