Obradović nikad kraći pred utakmicu Evrolige: Bespotrebno je pričati o Realu!

30.03.2023

20:16

0

Autor: A. Š.

Najtrofejniji trener Evrope u najavi meča sa „kraljevskim klubom“ u nekoliko crta istakao najvažnije

Obradović nikad kraći pred utakmicu Evrolige: Bespotrebno je pričati o Realu!
Željko Obradović - Copyright Printscreen/24sedam

Paklena nedelja bliži se kraju za košarkaše Partizana. U petak će u beogradskoj Areni odigrati četvrtu utakmicu u razmaku od samo sedam dana, a da se ne zna koja je bila teža i važnija od njih.

Počelo je trijumfima protiv Olimpijakosa i Cedevite Olimpije, nastavilo se nedavnim porazom od Barselone, a završiće se još jednim spektaklom u najvećoj dvorani na Balkanu, gostovanjem madridskog Reala (20.30).

- Sigurno nije lako, ali tako je kako. Znali smo raspored, da će biti veoma teško. Išli smo iz utakmice u utakmicu, imali smo dva dana, juče nešto u lakšem ritmu, danas smo probali da uradimo trening kako to obično radimo pred utakmicu – počeo je, deluje nikad kraću najavu jedne evroligaške utakmice ove sezone Željko Obradović.

Najtrofejniji trener Evrope otkrio je da su crno-beli već u sredu počeli priču o „kraljevskom klubu“.

- Pričati o Realu i svemu onome što predstavlja evropskoj košarci, i ove sezone sa rosterom koji ima, je bespotrebno. Čeka nas veoma teška utakmica, ali je prilika da probamo da damo sve od sebe i vidimo da li možemo da odigramo neke trenutke bolje nego što smo to radili protiv Barselone – istakao je Željko Obradović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike