Partizan još u glavi igračima Olimpijakosa: Izgubili smo u Areni iz 1002 razloga!

30.03.2023

14:23

0

Autor: 24sedam

Nema priče o protivniku u Top 8

Partizan još u glavi igračima Olimpijakosa: Izgubili smo u Areni iz 1002 razloga!
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Iskusni plejmejker Olimpijakosa Tomas Volkap još jednom se vratio na poraz od Partizana u meču 30. kola Evrolige, iako se činilo da su crveno-beli posle poebde nad Asvelom u prošlom kolu zaboravili svoje iskustvo iz Aerne.

Volkap je rekao da su saigrači i on dobro znali da su loše odigrali protiv srpskog tima i bez objašnjenja trenera Barcokasa koji se vratio posle preležanog gripa.

Ako se u narednih nekoliko utakmica nađete u poziciji da birate protivnika za plej-of, da li ćete to uraditi? Da li se uopšte razgovaralo o ovoj mogućnosti?

Olimpijakos neće birati rivala za Top 8

- Ne, nismo o tome razgovarali i nećemo. Svaki meč ćemo igrati najbolje što možemo, maksimalno što možemo. Ohrabruje saznanje da je Barcokas na klupi.

24sedam/Katarina Mihajlović
Volkap i Eksum

Drugu uzastopnu utakmicu imali ste problema sa šutevima iz daljine  3/20 trojke protiv Partizana i 6/25 protiv Asvela). Zašto je to tako?

- Takva je košarka. Naša odbrana je tu onda kada šutevi ne ulaze. Mi smo tim koji obično odlično šutira iza linije za tri poena, ali to nije jedina stvar zbog koje pobeđujemo. U Srbiji smo izgubili iz hiljadu i dva razloga, osim lošeg procenta i protiv Asvela, pobedili smo zahvaljujući odbrani. Da je odbrana bila tako dobra protiv Partizana, siguran sam da bismo i tu utakmicu dobili .

Kakav je moral ekipe posle tog poraza? Šta vam je trener Barcokas rekao po povratku u tim?

- Znali smo veoma dobro da smo igrali loše na obe strane parketa mnogo pre nego što nam je trener Barcokas rekao.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike