Grobari, Ljulj i Musa imaju poruku za vas! Partizanovo gostovanje u Madridu dobilo treće poluvreme! (VIDEO)

25.11.2022

16:29

0

Autor: A. Š.

Navijači crno-belih ostavili snažan utisak na košarkaše Reala

Grobari, Ljulj i Musa imaju poruku za vas! Partizanovo gostovanje u Madridu dobilo treće poluvreme! (VIDEO)
Serhio Ljulj i Džanan Musa - Copyright Profimedia

Vratio se Partizan sa španske mini turneje izranjavan, što rezultatski, što kadrovski, ali nije da crno-beli baš ništa nisu doneli u Beograd posle duela sa Barselonom i Real Madridom.

Za klub iz Humske posebno traumatično bilo je gostovanje u Blaugrani. Ne toliko zbog poraza na parketu, koliko zbog povrede Alena Smailagića i poteza Katalonaca, potpuno nedostojnog renomea jednog od najvećih gigantata u evropskom i svetskom sportu.

Zabranom ulaska u „Blaugranu“ nekolicini navijača Partizana, koji su imali uredno kupljene ulaznice, Katalonci su kod Grobara izazvali ogromnu dozu ogorčenosti, iz koje se, kako stvari stoje, izrodilo jedno veliko sportsko prijateljstvo.

Za razliku od Barselone, samo dva dana kasnije madridski Real se poneo potpuno suprotno, pa je nekoliko stotina navijača Partizana pokupilo velike simpatije domaće publike pogrdnim skandirajem njihovom najvećem rivalu koje je sa oduševljenjem prihvaćeno u celoj dvorani, na šta nemi nisu ostali ni pojedini košarkaši Reala.

LJULJ, MUSA I HEZONJA POZDRAVILI GROBARE

Utisci sa Partizanovog gostovanja u Madridu tek su počeli da se sležu, kada su se na društvenim mrežama, najpre, oglasili crno-beli zahvalnicom Realu na sportskom duhu i dozvoli da navijači beogradskog kluba budu prisutni na tribinama njihove dvorane.

 

 

Uz tu poruku marketing tim Partizana prikačio je i video sa završetka meča na kojem se vidi zajednično navijanje publike sa Partizanovim košarkašima, na šta je jedan od najboljih evropskih plejmejkera u 21. veku Serhio Ljulj odgovorio sa nekoliko emotikona koji aplaudiraju.

 

 

Jedan od najvećih, ako ne i najveći, miljenik Grobara među igračima koji nikada nisu nosi dres Partizana Mario Hezonja poslao je „prećutne“ pozdrave crno-belima tako što je na svom profilu podelio Partizanovu objavu, dok je reprezentativac BiH Džanan Musa bio još konkretniji.

- Veliko poštovanje navijačima Partizana, sportsko navijanje 40 minuta! Vidimo se u Beogradu – napisao je Musa.

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike