Obradović posle španske turneje ponosan na Grobare: Imamo neverovatnu podršku!

24.11.2022

22:38

1

Autor: A. Š.

Trener Partizana sumirao utakmice sa Barselonom i Realom

Obradović posle španske turneje ponosan na Grobare: Imamo neverovatnu podršku!
Željko Obradović - Copyright MN Press

Sportski je bilo nadati se da se sa španske mini turneje košarkaši Partizana vrate barem sa jednim brejkom. Ipak, ispostavilo se da su u ovom trenutku Barselona i Real Madrid preveliki zalogaji za tim Željka Obradovića, koji je posle meča u Madridu istakao da su oba ovonedeljna rivala kandidati za Fajnal for Evrolige.

- Teška utakmica, imali smo probleme. Smailagić se povredio, tek što se vratio iz prethodne povrede, sada ga čeka šestonedeljna pauza. Igrali smo dobro u nekim momentima, ali nije lako kada se igra protiv Reala, čiji je kvalitet na kraju odlučio – istakao je posle meča Obradović.

Najtrofejniji trener Evrope poseban deo konferencije posle meča sa madridskim Realom posvetio je Partizanovoj publici, koja za razliku od meča sa Barselonom, večeras nije imala problem da iz dvorane bodri Pantera i drugove.

- Ponosni smo što su ljudi došli u Madrid da nam pomognu. Imamo neverovatnu podršku. Uvek sam zahvalan. Veruju u nas i verujem da je tim dao od sve od sebe. Mi smo klub koji je prodao skoro 12.000 sezonskih ulaznica i to je nešto na šta smo ponosni. Ne znam koji su problemi bili u Barseloni, ali navijači su sve uredno kupili nekoliko miseseci unapred. Nije bilo problema sa Real Madridom i na tome im zahvaljujem – kazao je Željko Obradović, uz zahvalnost navijačima domaćeg kluba koji su ga dočekali aplauzima.

- Uvek mi je lepo kada sam u Madridu. Čast mi je što sam bio trener Reala - dodao je Obradović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike