Grobari u euforiji! Posle povratka u Evroligu, zovu Hrvata da ostvare jedan davni san: Dođi, biće ludilo!

16.06.2022

20:46

0

Autor: 24sedam

Navijači Partizana ceo dan slave plasman u elitno takmičenje

Grobari u euforiji! Posle povratka u Evroligu, zovu Hrvata da ostvare jedan davni san: Dođi, biće ludilo!
Nikola Milutinov i Mario Hezonja - Copyright Profimedia

Prošao je skoro ceo dan, ali euforija kod navijača Partizana ne jenjava. Posle osam godina, „grobari“ će ponovo gledati svoj tim u Evroligi, koja je danas potvrdila da je klub iz Humske dobio specijalnu pozivnicu za učešće u elitnom takmičenju naredne sezone.

„Grobari“ se u poslednjih nekoliko sati sjajno zabavljaju na društvenim mrežama. Pregrmeli su navijači „valjka“ najteže momente sa „svojim mezimčetom“, a posle prošlogodišnjeg povratka najtrofejnijeg trenera Evrope Željka Obradovića, ovog leta su dobili još jedan sjajan poklon kao nagradu za vernost u godinama koje su bile svakakve, samo ne lake i lepe za njih.

Od momenta kada je elitno takmičenje zvanično potvrdilo da će Valensija i Partizan u nastupajućoj sezoni zauzeti poslednja dva slobodna mesta u Evroligi, navijači crno-belih počeli su da sanjare o bombastičnim pojačanjima, među kojima prednjači Mario Hezonja.

Nije nikakva tajna da je hrvatski reprezentativac dugo „tiha patnja“ „grobara“, posebno u poslednjih nekoliko godina u kojima je više puta iskazivao veliko poštovanje, kako prema njima, tako i prema Partizanu.

Zbog toga, nekolicina fanova regionalnog vicešampiona odlučila je da sačeka prvu Hezonjinu objavu na „Tviteru“, kako bi mu zartpala profil pozivima da obuče crno-beli dres u jednoj od najvažnijih sezona u modernoj istoriji najtrofejnijeg košarkaškog kolektiva u Srbiji.

„Čekam tebe da ostvarim jedan davni san“, „Dođi, biće ludilo“, „Zar ludost nekada nije dobra“… samo su neki od komentara ispod Hezonjine slike u kojoj najavljuje reprezentativnu akciju, dok se nekoliko navijača najviše oslonilo na „Obradović efekat“ u želji da „prelome“ Marija da dođe u Beograd…

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike