U Partizanu neprijatno iznenađeni situacijom u Barseloni: Oglasili se predsednik i trener!

22.11.2022

22:56

0

Ostoja Mijailović i Željko Obradović smatraju da španski klub trebalo da ima više sluha prema Grobarima

U Partizanu neprijatno iznenađeni situacijom u Barseloni: Oglasili se predsednik i trener!
Željko Obradović - Copyright MN Press

U Partizanu su neprijatno iznenađeni odnosom čelnika Barselone prema crno-belim navijačima koji nisu mogli da uđu u dvoranu.

Tim povodom se oglasio i predsednik Partizana Ostoja Mijailović. 

- Žao mi je što velika Barselona nije imala sluha za kompromis i osećaja za ljude koji su prešli hiljade kilometara! Dali smo sve od sebe, sve pokušali ali nismo imali mehanizam da utičemo na njih. Hvala svima koji nam pružaju podršku i koji su prešli veliki put zbog Partizana - istakao je Mijailović!

 

Trener Partizana Željko Obradović osvrnuo se i na ponašanje čelnika Barselone koji nisu dozvolili navijačima da prisustvuju meču protiv Katalonaca, iako su uredno kupili ulaznice za ovaj okršaj.

- To je stvarno jedna neprijatna vest. Čuo sam u toku dana za to da ljudi koji su dolazili iz čitave Evrope, čak i van našeg kontinenta nisu mogli da uđu. Svi su uredno kupili karte za ovaj meč pre par meseci, ali nisu mogli da uđu u halu, a čak sam čuo da i oni koji su ušli u dvoranu, bili su izbacivani tokom utakmice - istakao je Obradović.

Trener Partizana smatra da ovim problemom treba ozbiljno da se pozabavi Evroliga.

- Ja sam video jednog gospodina u našem hotelu u toku današnjeg dana i rekao mi je da ne može da uđe, a došao je iz Kopenhagena. Bili su tu i neki momci koji su došli sa Malte, iz Nemačke. Karte su kupili pre nekoliko meseci i onda im se ne dozvoljava da uđu. Ne znam razlog, time treba Evroliga da  se pozbavi. Hvala im svima i pozivam ih da dođu u Beograd da budu naši gosti, a oni koji su bili unutra, hvala na podršci - zaključio je Obradović. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike