Crno-bela Moskva! Milutinov, Mur i Zdjelar dočekali Partizan - Grobarsko okupljanje sa osmehom ispratio jedan „uljez“! (FOTO/VIDEO)

22.09.2022

21:50

0

Autor: 24sedam

Sjajna atmosfera na VTB Superkupu

Crno-bela Moskva! Milutinov, Mur i Zdjelar dočekali Partizan - Grobarsko okupljanje sa osmehom ispratio jedan „uljez“! (FOTO/VIDEO)
Screenshot 2022-09-22 at 22.43.19 - Copyright Printscreen/TV Partizan

Niko nije ni mislio da će biti drugačije, ali i minimalna doza sumnjičavosti nestala je onog momenta kada je Partizanova ekspedicija kročila u dvoranu koja je od večeras domaćin VTB Superkupa. Crno-beli su, uz Megu, gosti na moskovskom pripremnom turniru čiji su se organizatori svojski potrudili da ceo događaj bude na izuzetno visokom nivou.

Moglo je to da se primeti već na predstavljanju izabranika Željka Obradovića pred prvi duel protiv Lokomotive Kubanj (92:70), a dodatno su potvrdili kadrovi koje je posle meča emitovala TV Partizan na svom Youtube kanalu.

Večeras je u Moskvi bilo i svojevrsno „grobarsko“ okupljanje. Naime, dok su se crno-beli spremali za izlazak na zagrevanje, svoj meč su kraju privodili košarkaši CSKA čiji dres nose dobro poznata lica u klubu iz Humske Nikola Milutinov i Dalas Mur.

- Sjajno sam, ne mogu da se žalim, drago mi je što vas sve vidim – kazao je Mur za TV Partizan, pre nego što se osvrnuo na očekivanja od angažovanja u moskovskom velikanu, ali i Partizanovu sezonu.

- Očekivanja su velika, jedan od najvećih klubova u Evropi i drago mi je što sam tu… Idemo dan po dan. A što se tiče Partizana, očekujem da budu veoma dobri. Sviđaju mi se pojačanja, crno-belima želim samo najbolje… Volim ih sve – kazao je Mur.

Široki osmesi, zagrljaji i srdačno pozdravljanje, kojeg nije zaobiđen i jedan „uljez“ koji je godinama nosio dres najvećeg rivala Crvene zvezde Dejan Davidovac, govorili su sami za sebe kakva je atmosfera vladala u moskovskoj dvorani u kojoj su izabranici Željka Obradovića mogli da se osećaju kao kod kuće s obzirom da su imali i podršku nekolicine navijača koji su se našli na tribinama. Među njima i nekadašnji kapiten fudbalera Partizana Saša Zdjelar, od skora uzdanica CSKA, koji je još na poluvremenu predosetio rutinski završetak meča i pobedu Obradovićevog tima.

- Super sam, već sam dva meseca ovde, adapritao sam se, ekipa me je super prihvatila… Ljudi, grad, sve je odlično. Dočekali su me fenomenalno, pevali su Partizanove pesme, stvarno sam bio oduševljen – kazao je Zdjelar, koji je istakao da ne propušta utakmice dojučerašnjih saigrača.

- Pratim, svaku utakmicu gledam… Žao mi je što su te neke mečeve ispustili da pobede. Pogotovo derbi, svi su favorizovali protivnika i mislim da smo pokazali da to baš i nije tako i da se ekipa veoma podigla u poslednje vreme. Siguran sam da Partizan ove godine može mnogo. Samo da se još malo sklope kockice, da ekipa počne da igra kao što zna. Mislim da će se još osloboditi i da na kraju slavimo svi zajedno – kazao je Saša Zdjelar.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike