Oslabljeni crno-beli na VTB turniru: Partizan u Moskvi bez petorice igrača! (VIDEO)

21.09.2022

14:12

0

Autor: 24sedam

Tim Žerljka Obradovića otvara sutra takmičenje utakmicom protiv Lokomotive

Oslabljeni crno-beli na VTB turniru: Partizan u Moskvi bez petorice igrača! (VIDEO)
žoc - Copyright KK Partizan

Košarkaši Partizana posle španske turneje nastaviće sa prijateljskim utakmicama na VTB turniru u Moskvi. Prvi protivnik crno-belih u četvrtak biće ekipa Lomotiva, pa narednog dana nastavlja takmičenje utakmicom protiv Zenita, doć će rival u subotu zavisiti od plasmana.  

Trener crno-belih Željko Obradović rekao je da njegova ekipa odlazi u Rusiju kako bi nastavila proces uigravanja započet jakim proverama u Španiji.

- Želimo uigravanje! Ideje koje sprovodimo na treningu sada bismo želeli da vidimo koliko smo sposobni da ih primenimo na utakmicama, plus dva igrača koji su nam se pridružili pre par dana - Madar i Papapetru, koji nisu bili sa nama na prijateljskim utakmicama u Španiji - rekao je Obradović i nastavio:

- Idemo samo sa 11 igrača, a to je znak da imamo dosta povređenih, ali šta je tu je. Sa ovim rosterom ćemo probati da se pripremamo za sve ono što je bitnije i što je ispred nas.

Na put neće krenuti Dante Eksum, ali i još četvorica igrača.

- Ne idu Smailagić, Avramović, Glas, Petrović i Dante Eksum. Protivnici su po meri, timovi sa iskustvom sa promenjenim rosterima, ali to je lepa prilika za nas da odigramo dobre i kvalitetne prijateljske utakmice. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike