Anđušić zadovoljan izgledom Partizana: Bilo je dobro, izgledaće još bolje!

22.09.2022

20:58

0

Autor: 24sedam

Iskusni bek odigrao sjajan meč protiv Lokomotive

Anđušić zadovoljan izgledom Partizana: Bilo je dobro, izgledaće još bolje!
Screenshot 2022-09-22 at 22.50.25 - Copyright Printscreen/TV Partizan

Partizan je trijumfalno počeo VTB Superkup. Crno-beli su na pripremnom turniru u Moskvi bili ubedljivi protiv Lokomotive Kubanj, koja je na kraju ostala zamrznuta na minus 22 (92:70).

Jedan od najzaslužnijih za pobedničko izdanje crno-belih u ruskoj prestonici bio je Danilo Anđušić, koji je u prelomnim momentima duela preuzeo odgovornost i pogurao Obradovićev tim ka mirnoj luci i dvocifrenom plusu sredinom treće deonice, koji nije ispušten do kraja meča.

- Generalno, dobro smo odigrali celu utakmicu. Podigli smo nivo igre u odbrani, igrali smo agresivno od prvog minuta, trčali tranziciju… To je ono što smo želeli od ove utakmice, u tome smo i uspeli… Mislim da je bilo veoma dobro za ovaj period i verujem da će izgledati još bolje, jer ima još puno da se radi – kazao je Anđušić za TV Partizan posle meča.

Iskusni šuter ubacio je 16 poena Lokomotivi, a pred naredni meč, u subotu protiv Zenita, kaže:

- Oni su ekipa na nivou Evrolige, sigurno će biti teže nego večeras. Poslužiće nam da se pripremimo što bolje za početak sezone. Treba da nastavimo sa ovom igrom, ovakvom energijom i verujem da će sve biti kako treba – rekao je Danilo Anđušić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike