Tegeltija: Još jedan falsifikat i laž Nebojše Čovića! Svi ćute - niko ne sme ni reč!

12.05.2022

06:10

0

Bura se nastavlja

Tegeltija: Još jedan falsifikat i laž Nebojše Čovića! Svi ćute - niko ne sme ni reč!
tegeltija - Copyright Printscreen/Instagram/Vladan Tegeltija

Proteklih dana, kako se bliži finiš košarkaške sezone, svakodnevno se oglašavaju zvaničnici oba begradska večita rivala.

I dok je predsednik Partizana, Ostoja Mijailović verovatno i prvi put govorio u jutarnjem programu, te odgovarao na komentare i optužbe na svoj račun tokom svog mandata u crno-belom, koji je već na snazi pet godina, oglasio se i prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović.

On je odgovarao samo na "optužbe" vezane za sportski teren,.

Međutim, da je čitav slučaj kulminirao može se videti i nakon oglašavanja Vladana Tegeltije, urednika i voditelja TV  Partizan.

 

 

Naime, Tegeltija je na svom Instagram profilu izneo analizu, ali i nove informacije o izjavama Čovića, te je tako naveo da predsednik crveno-belih nije predvodio savez u periodu velikog uspeha srpske košarke, kako se navodi u intervjuu.

- JOŠ JEDAN FALSIFIKAT I LAŽ !
A SVI ĆUTE - NIKO NE SME NI REČ

Predsednik KSJ 1995.u Atini, kada je reprezentacija osvojila trofej na EP bio je Veselin Barović iz Crne Gore (fotografije najbolje ilustruju).

SPS je potom, kada je došao red na Srbiju, postavio Nebojšu Čovića, da bi ga ubrzo i smenio, pa je Dragoslav Ražnatović postao početkom 1997. predsednik KSJ kada je ŽELJKO OBRADOVIĆ osvojio evropsko zlato u Barseloni, a 1998.godine i svetsko ponovo u Atini.
Za vreme predsednikovanja Nebojše Čovića nije osvojen NI JEDAN TROFEJ , a DEBAKL 2000. koji pominje u današnjem intervju, je prozivka usmerena ka Željku Obradoviću (6. mesto na Olimpijskim igrama u Sidneju), zbog nedolaska na nedavnu promociju KLS.

Za još dva pripisana trofeja iz 2001. i 2002. predsednik KSJ bio je pokojni Želimir Cerović, iz Crne Gore.

Ima nas koji smo imali privilegiju da izveštavamo sa osvajanja svih pet trofeja, damo doprinos na svoj način, a imamo i dobro pamćenje, razmišljamo svoj glavom i nismo pod kontrolom iz predgrađa.


HOĆE LI I ZA OVO DA TUŽE SUDU ?

P.S: Srećom 2007.nisam bio u Madridu na juniorskoj utakmici Srbije i Litvanije, posle koje je eliminisana Španija, a obe selekcije kasnije bile kažnjene.

- I onda ovako "zaslužni" prozivaju "nekog tamo" Željka ili Sašu Obradovića, Danilovića, Bodirogu, Savića, Pešića... a svi ćute! - navodi se između ostalog u poruci Tegeltije na društvenim mrežama.

Iako na lični stav svako ima pravo, istina je da je reprezentacija SR Jugoslavije kad je Čović bio predsednik KSJ osvojila srebrnu olimpijsku medalju, što je tada zaista bio maksimum, jer je američki "drim tim" i dalje bio nedodirljiv...

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike