Tužio sam gospodina iz Železnika i još nisam dobio presudu! Predsednik Partizana bez dlake na jeziku

10.05.2022

07:50

0

Godinama me optužuju da sam krao automobile, trgovao narkoticima...

Tužio sam gospodina iz Železnika i još nisam dobio presudu! Predsednik Partizana bez dlake na jeziku
Ostoja Mijailović - Copyright MN Press

Predsednik košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović, ovog jutra je gostovao na TV Prva, te je govorio o brojnim aktuelnostima.

Najpre se dotakao poraza od Burse i eliminacije iz Evrokupa.

- Što se tiče naše ekipe, spremni su za večerašnji meč. Poraz od Burse je bio težak udarac za naše mlade igrače, ali je Željko Obradović pronašao način da motiviše naše igrače - kazao je najpre Mijailović, pa dodao:

- Mi devet godina nismo igrali finale plej-ofa, naši igrači večeras igraju pre svega za sebe, navijače i klub. Atmosfera je odlična među igračima, na vreme su plaćeni i nema problema. Poraz od Burse se desio. Naša ekipa u proseku ima 23 godine i igrati sa ekipama koje imaju više godina i iskustva je neugodno. Polovina od naših igrača nikada nisu igrali pred toliko navijača, kao na meču sa Bursom. Naši navijači su nas povukli da se borimo i idemo napred.

A nakon AdmiralBet ABA lige sledi Košarkaška liga Srbije.

- U javnosti izlaze dezinformacije pre svega od samog menadženta lige. KLS ima samo jednu simboličnu ulogu, a to je trofej, a trebala bi da bude vetar u leđa našoj reprezentaciji. Kari Pešić je došao da bude selektor i ni sam ne zna kada će početo KLS i kada se završava. Mi sada u KLS-a igramo po pravilima iz kovid sezona, a  Partizan je tražio da se to vrati na Skupštinu.

Ja se sada kao predsednik Partizana pitam zašto neko treba da igra ovu ligu. Ja sam prethodnih godina prema njihovim rečima bio neko ko je davao osiguranja, krao automobile, ubio Majkla Odža, trgovao narkoticima. Pitam se samo šta je sledeće. Dok normalni ljudi ne iskorene kancer iz sporta, neće nam biti bolje. Ja sam gospodina iz Železnika tužio, recite mi zašto nikada nisam dobio presudu za sve te priče koje se plasiraju - istakao je Mijailović, pa u dahu nastavio:

- Imamo situaciju da je liga podređena jednoj porodici ili dva kluba. Treba da sednemo da lepo razmislimo, mi smo predlagali da se KLS vrati pod okrilje KSS. Zašto mi igramo KLS? Da bi neko namestio sebi titulu ili da bi pomogli reprezentaciji da osvoji neki trofej?

O izostanku Željka Obradovića sa konferencije KLS-a, kratko je kazao:

- Željko je tog dana imao trening i sve u pripremama za večerašnji meč nam je važnije, nego da se pojavi tamo i slika se sa nekim menadžmentom - naveo je predsednik kluba, pa dodao:

- Mi smo Partizan, iza nas postoji armija navijača i mi nećemo prihvatiti da neko potire pod sa nama. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike