Bili smo sj***** nedelju i po dana! Pantera pobeda protiv Budućnosti vratila u život posle poraza od Burse

10.05.2022

21:30

0

Autor: 24sedam

U nedelju, crno-beli imaju šansu za plasman u finale

Bili smo sj***** nedelju i po dana! Pantera pobeda protiv Budućnosti vratila u život posle poraza od Burse
part-bud-72 - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana poveli su u polufinalnoj seriji AdmiralBet ABA lige protiv Budućnosti, a najefikasniji su bili Zek Ledej, sa 19 i Kevin Panter sa šest poena manje.

Novi meč planiran je za nedelju, a ukoliko i tada slave, crno-beli će biti u final u kojem bi se sastali sa boljim iz okršaja Crvene zvezde i Cedevita Olimpije.

- Velika i važna pobeda za nas. Morali smo da reagujemo i zatvorimo utakmicu, da ostanemo fokusirani do kraja - kazao je posle meča u dvorani "Aleksandar Nikolić" Panter koji je ubacio tri trojke iz osam pokušaja.

Inače, Partizanu je ovo bila prva utakmica posle eliminacije u Evrokupu, od Burse.

- Bilo je jako teško. Iskreno, bili smo sj***ni nedelju i po dana posle te utakmice. Iskreno, baš, baš loše sam se osećao, nikada mi nije bilo tako tokom cele dosadašnje karijere. Život ide dalje, moramo da naučimo da živimo sa tim. Prvih nekoliko dana nakon poraza bilo je jako loše, ali onda smo rešili da se okrenemo budućnosti, da se podižemo polako.

Mnogo negativnih komentara sam dobio u porukama, celokupna atmosfera bila je jako loša posle meča. Niko nije želeo tu pobedu više od nas. Spremali smo se, radili i trenirali za to. Naravno da smo hteli da pobedimo. Posle svega nisam uzimao telefon neko vreme - dodao je Panter, koji je uz saigrače bio na udaru trenera Željka Obradovića, samo dan uoči meča sa Podgoričanima.

- Istina, imali smo neke od najlošijih treninga. Ne mogu da kažem zašto je to tako, ali mi je drago što smo večeras pobedili, što smo uspeli da pronađemo naš ritam i dobijemo utakmicu. To je najvažnije sada. Idemo u Podgoricu gde sigurno neće biti nimalo lako, moramo da budemo fokusirani i probamo da dobijemo.

Zatim se vratio i na večerašnji duel i posebno naglasio drugo poluvreme.

- Morali smo da napravimo razliku, da se rezultatski odvojimo. Sada smo fokusirani samo na ovu seriju i kako da pobedimo. Moramo da čuvamo snagu, da idemo dalje i da se nikako ne opustimo. Moramo da izbacimo amplitude u našoj igri, da nastavimo da igramo našu igru. Oni će pogađati šuteve, profesionalci su pokušaće da poprave utisak. Mi moramo da budemo dobri kao u drugom poluvremenu, da ostanemo čvrsti i zadržimo ritam - zaključio je Panter.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike