Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Jokić na ivici ambisa, Novak u borbi za titulu, rukometašice za EP, boks mega spektakl...

22.04.2022

08:00

0

Autor: 24sedam

Najbolji svetski teniser u subotu u borbi za finale

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Jokić na ivici ambisa, Novak u borbi za titulu, rukometašice za EP, boks mega spektakl...
slika - Copyright Tanjug/AP Photo/Jeff Chiu/Profimedia/MN Press

Lopta će mirovati ovog vikenda, kada je reč o fudbalskim superligaškim terenima u Srbiji, zog Uskrsa. Ali neće u drugim sportovima, i u drugim državama. Biće prenošene utakmice košarke, rukometa, fudbala, biće bokserskih mečeva, kao i teniskih.

Podsetimo, na kanalima TV Arena sport prenose se dueli sa Srbija opena, ali se ne zna tačna satnica završnih mečeva. Ono što se zna da će tokom vikenda biti prenošeni mečevi polufinala i finala turnira serije 250 u Beogradu. U subotu će se za finale boriti Novak Đoković i Karen Hačanov, ali se satnica duela prvog i trećeg nosioca za sada ne zna.

Nadamo se da ćemo u nedelju najboljeg na svetu gledati i u borbi za trofej koji je osvajao tri puta.

MN Press
 

U narednim redovima ćemo se posvetiti onim prenosima čija se satnica zna.

Na primer, u subotu, od 13 časova (Premium 1) košarkaši Crvene zvezde ugostiće Igokeu. Ovim duelom, ekipa Dejana Radonjića okončaće ovaj deo sezone, i to kao prvoplasirana na tabeli. Duel sa gostujućim "Igosima" biće poslednja takmičarska "provera" pre pauze u AdmiralBet ABA ligi. A onda će krenuti i borba u okviru plej-ofa.

A od 18 časova veoma važna utakmica, i to naših najboljih rukometašica. Selekcija Srbije će u Zrenjaninu odigrati odlučujuću utakmicu, poslednjeg kola kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo. Direktan prenos susreta sa Islandom možete pratiti na drugom programu RTS i prvom programu TV Arena sport.

Ko voli boks, imaće priliku da uživa u okršaju dva teškaša, Tajsona Fjurija i Dilijana Vajta. Spektakl će biti organizovan na londonskom "Vembliju", program će početi u 22.45, a "Ciganski kralj" (Džipsi King) - vlasnik The ring i WBC pojaseva pokušaće da ih sačuva od zemljaka.

Profimedia
 

Za večernje sate u nedelju (20.45, Premium 1) planiran je i jedan od derbija kola Serije A. Lacio našeg Sergeja Milinković-Savića nalazi se na sedmom mestu tabele i dočekaće lidera, ekipu Milana za koju je pre nekoliko dana debitovao Marko Lazetić.

I za kraj večeri NBA poslastica.

Denver MVP-ja, Nikole Jokića ugostiće Golden Stejt Nemanje Bjelice u četvrtoj utakmici prve runde plej-ofa. "Ratnici" već imaju 3:0 u seriji, tako da su na dobrom putu da prođu dalje. Na drugoj strani, "grumenje" je veoma blizu ekspresne eliminacije, pa ćemo videti da li mogu barem neki meč da dobiju. I tako makar malo poprave utisak.

Duel iz Kolorada možete da gledate na prvom kanalu TV Arena sport, sa početkom u 21.30.

 

Top 5 prenosa ovog vikenda:

Subota (13.00) Crvena zvezda - Igokea (TV Arena sport Premium 1)

Subota (18.00) Srbija - Island (TV Arena sport 2 / RTS)

Subota (22.45) Fjuri - Vajt (TV Arena sport Premium 2)

Nedelja (20.45) Lacio - Milan (TV Arena sport Premium 1)

Nedelja (21.30) Denver - Golden Stejt (TV Arena sport 1)

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike