Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Vraća se fudbal, ponovo igraju "večiti"! Igraće se i dva velika derbija, a gledaćemo i Jokića

01.04.2022

08:00

0

Autor: 24sedam

I ove subote i nedelje veoma bogata ponuda na kanalima TV Arena sport

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Vraća se fudbal, ponovo igraju "večiti"! Igraće se i dva velika derbija, a gledaćemo i Jokića
KATA8938 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Posle pauze u Superligi zbog reprezentativnih obaveza, ponovo ćemo u direktnim televizijskim prenosima gledati najkvalitetniji srpski klupski fudbal. U subotu će igrati i "večiti rivali", a biće i kvalitetnog evropskog fudbala, kao i mečeva NBA lige.

Krenimo od naše Superlige. U subotu, od 14 časova na stadionu u Humskoj će gostovati TSC. Partizan trenutno deli prvu poziciju sa Crvenom zvezdom, pošto trenutno i uoči plej-ofa imaju isti broj bodova. Samim tim, crno-beli imaju imperativ pobede, dok je ekipa iz Bačke Topole na petom mestu.

Ovaj duel, sa stadiona u Humskoj biće prenošen od 14 časova, na Premijum 1 kanalu TV Arena sport, a već u 16.15 na istom mestu počeće i duel iz Niša. Na "Čairu", ekipi Radničkog gostovaće Crvena zvezda. Kao i TSC, i Radnički ima dobru poziciju, pošto se nalazi u gornjem delu tabele, na četvrtom mestu.

Podsetimo, trenutno je Partizan formalno prvi, ali ako ostane bodovni egal, u plej-of će sa prve pozicije ući Zvezda.

Istog dana (21.00), igraće se i meč Admiral Bet ABA lige.

Posle poraza u Sloveniji, od Cedevita Olimpije, ekipa Željka Obradovića će biti domaćin barskom Mornaru koji je kod kuće savladao Zadar.

Već u nedelju, ali u večernjim satima (20.45) biće odigran "Derbi Italije", a u ovom izdanju Juventus će dočekati Inter. Ovaj duel je zanimljiv zbog nekoliko detalja, veličine klubova, i broja trofeja, činjenice da ih deli jedan bod (Inter treći sa 60, Juventus četvrti sa 59), ali i toga da možemo na terenu da očekujemo Dušana Vlahovića. Podsetimo, naš napadač nije bio sa reprezentacijom Srbije. Došao je u Beograd, ali se posle konsultacija vratio u Italiju na oporavak.

I za kraj dana (21.30), Denver će gostovati Los Anđeles Lejkersima koji su na tabeli Zapadne konferencije daleko iza. Ekipa našeg Nikole Jokića je trenutno na petom mestu i obezbedila je mesto u plej-ofu.

Iako smo prebacili "kvotu" od pet najzanimljivijih prenosa ovog vikenda, podsetićemo vas da ćete na kanalima TV Arena sport moći da pratite i utakmice završnog turnira regionalne vaterpolo lige. Igraće se u subotu i nedelju.

Takođe, u nedelju (13.00, TV Arena sport - Premijum 1) će biti odigran i jedan od najvećih gradskih derbija sveta - "Old Firm". U Glazgovu na "Ajbroksu" će ekipi Rendžersa gostovati najveći rival, Seltik koji je na prvom mestu sa tri boda više. Podsetimo, titulu brani Rendžers.

Top 5 prenosa ovog vikenda:

Subota (14.00) Partizan - TSC (TV Arena sport - Premijum 1)

Subota (16.15) Radnički Niš - Crvena zvezda (TV Arena sport - Premijum 1)

Subota (21.00) Partizan - Mornar (TV Arena sport - Premijum 1)

Nedelja (20.45) Juventus - Inter (TV Arena sport - Premijum 1)

Nedelja (21.30) LA Lejkers - Denver (TV Arena sport - Premijum 3)

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike