Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Zvezda ili Partizan? Ko će na "pol-poziciju" u plej-ofu? Očekuje nas i "El Klasiko"

08.04.2022

08:00

0

Autor: 24sedam

Samo jedan od prenosa je planiran za subotu

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Zvezda ili Partizan? Ko će na "pol-poziciju" u plej-ofu? Očekuje nas i "El Klasiko"
20210919npJovic2 - Copyright MN Press

Pred nama je nama novi vikend, a subota i nedelja obično znače i mnogo sportskih događaja. Tako će biti i ovog, a u narednim redovima možete da pročitate našu preporuku za televizijske prenose na TV Arena sport.

Krenućemo po danima. Jedini prenos sa našeg spiska koji je zakazan za subotu je iz Serije A. Kaljari će ugostiti Juventus našeg Dušana Vlahovića. "Stara dama" je u prošlom kolu poražena u "Derbiju Italije" i tako izgubila korak za vodećim timovima. Sada su na četvrtom mestu sa 59 bodova, četiri manje od Intera koji ima i meč manje.

Profimedia
 

Tako da su bodovi neophodni, ali njihovo osvajanje ne bi trebalo da bude problem, s obzirom da je Kaljari na 17. mestu, sa samo tri boda više od Venecije koja je na vrhu zone ispadanja. Ovaj meč je zakazan za termin od 20.45, na Premium 1 kanalu i ostaje da se vidi da li će napadač reprezentacije Srbije dati neki gol.

Za nedelju su zakazana i dva košarkaška duela. Tačno u podne, u matine terminu Mega će u dvorani "Ranko Žeravica" dočekati ekipu Partizana. Razlika na tabeli je prilična, kao i u učinku. Crno-beli su na vrhu sa skorom 20-4, dok je tim Vlade Jovanovića na 9-15.

Nešto kasnije (18.30, Premium 2), čeka nas i "El Klasiko". Domaćin će biti Barselona, vodeća ekipa u ACB ligi, sa učinkom 21-5. Real ima skor 19-7.

Takođe, ovog vikenda nas očekuje i završetak preliminarne faze sezone u Superligi Srbije. Šampionsku trku vode Crvena zvezda i Partizan. U ovo, 30. kolo ekipe Dejana Stankovića i Aleksandra Stanojevića ulaze sa istim brojem bodova, pa će se u nedelju, u večernjim satima znato definitivni poredak na početku plej-ofa.

Ako ostane "znak jednakosti", u doigravanju će Zvezda krenuti sa "pol-pozicije", a razlog je bolji međusobni skor ove sezone. A kakva će konačna situacija biti znaćemo kada se završe dueli Zvezda - Radnički (17.00) i Čukarički - Partizan (19.00).

Obe utakmice biće prenošene na Premium 1.

Top 5 prenosa ovog vikenda:

Subota (20.45) Kaljari - Juventus (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (12.00) Mega - Partizan (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (17.00) Crvena zvezda - Radnički 1923 (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (18.30) Barselona - Real (TV Arena sport - Premium 2)

Nedelja (19.00) Čukarički - Partizan (TV Arena sport - Premium 1)

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike