Željkova izjava o ratu u Ukrajini odjeknula Evropom! Nije moglo da prođe bez reakcije kontroverznog vlasnika Panatinaikosa! (FOTO)

09.03.2022

17:48

0

Autor: 24sedam

Dimitris Janakopulos na jednostavan način rekao šta misli o svemu

Željkova izjava o ratu u Ukrajini odjeknula Evropom! Nije moglo da prođe bez reakcije kontroverznog vlasnika Panatinaikosa! (FOTO)
Dimitris Janakopulos - Copyright Profimedia/Elif Ozturk / Anadolu Agency

Posle sjajnog izdanja i velike pobede u večitom derbiju košarkaši Partizana pokazali su potpuno suprotno lice u nastavku sezone u Evrokupu. Posle reprezentativne i Kup pauze, crno-beli su borbu u drugom po jačini Evroliginom takmičenju nastavili ubedljivim porazom u Litvaniji.

Lijetkabelis, koji sa klupe predvodi nekadašnji kapiten i trener kluba iz Humske Nenad Čanak, u jednom momentu je imao i ogromnih 29 razlike (na kraju 93:78), ali taj rezultat nije ono o čemu se priča dan posle meča.

Za to se pobrinuo Željko Obradović. Najtrofejniji strateg Evrope na konferenciji je upitan za mišljenje o dešavanjima između Rusije i Ukrajine, posle čega je litvanskim novinarima odbrusio kako se ne seća da je neko pričao o NATO bombardovanju Srbije 1999. godine.

Ta izjava je ubrzo preneta i u brojnim grčkim medijima, pa nije mogla da prođe ni bez reakcije kontroverznog vlasnika Panatinaikosa Dimitrisa Janakopulosa, koji u prošlosti i nije baš bio blagonaklon prema čoveku koji je atinski tim izdigao do statusa košarkaškog velikana.

Ipak, „ratne sekire“ očigledno su u međuvremenu zakopane, što je pokazao i letošnji poziv Panatinaikosa Partizanu da učestvuje na pripremnom turniru u Atini, a da je tako potvrđeno je i aplauzom koji je Obradović dobio od Janakopulosa za izjavu posle meča sa Lijetkabelisom.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike