Partizan je Gagićeva kuća: Nakon pobede sam se setio Duletovih reči - ni u ljubavi nema puštanja

09.03.2022

09:11

0

Podsetio je i na dolazak među crno-bele, nešto što se nikada ne zaboravlja

Partizan je Gagićeva kuća: Nakon pobede sam se setio Duletovih reči - ni u ljubavi nema puštanja
20141203mmVujose01 - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana sinoć su doživeli iznenadan i ubedljiv poraz na gostovanju ekipi Lijetkabelis. Najefikasniji u litvanskom sastavu, bio je nekadašnji centar crno-belih, Đorđe Gagić, a ekipu je vodio Nenad Čanak.

Nakon susreta u kome je prikazao jednu od boljih partija od kako je stigao i Litvaniju i postigao 21 poen, Gagić je otkrio čega se prvo setio:

- Posle utakmice setio sam se reči Duška Vujoševića, ako nešto voliš, onda daješ maksimum. Volim Partizan i mislim da sam pokazao koliko poštujem klub kada dam sve od sebe na parketu. To je sport i to me je naučio Vujošević - kazao je Gagić za Mozzart Sport i uz smeh dodao:

- Nema puštanja ni u ljubavi... morao sam da popravim utisak sa prvog meča u Beogradu kada nisam mogao da se sastavim.

Poznaje Gagić dobro ovu ekipu Partizana, neke igrače je upoznao i pre dolaska u crno-beli tabor, a nakon ovog susreta je usledio i srdačan pozdrav.

- Nema nikakvog peckanja, ne želim da dozvolim sebi da neko pomisli da možda ne poštujem klub kao što je Partizan. To je moja druga kuća, zauvek. Momke u Partizanu izuzetno poštujem i uveren sam da mogu puno toga dobrog da naprave. Nemanju Dangubića dugo poznajem još iz dana u Hemofarmu, tu je i Rade. Sa svima sam dobar, nije bilo nikakvih peckanja posle meča, samo sam se pozdravio sa svima i poželeo im puno sreće i poručio im da navijam da doguraju što dalje.

Na kraju, centar se setio i kada je 2012. godine stigao u Partizan.

- Neverovatna ekipa, ali kada sada pogledam, svi smo bili klinci koji su učili košarku. Koja su to imena bila... Milosaljević, Bogdan, Lučić, Žofri, Bertans... nestvarno. Sve nas je skupio Duško koji nas je učio o košarci i životu. On je istinska legneda. Bio je to poseban period u mom životu, tako nešto se ne zaboravlja nikada.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike