Igrala su dvojica igrača, Panter i Zagorac! Ostali - katastrofa! Obradović se dotakao i bombardovanja 1999. godine

08.03.2022

19:34

0

Autor: 24sedam

Crno-beli poraženi su na gostovanju Lijetkabelisu

Igrala su dvojica igrača, Panter i Zagorac! Ostali - katastrofa! Obradović se dotakao i bombardovanja 1999. godine
20211023mmObrado22 - Copyright MN Press

Partizan je odigrao loš meč protiv Lijetkabelisa, poražen je ubedljivo, a Željko Obradović bio je vrlo oštar u komentaru posle meča.

Komentarisao je utakmicu, a dotakao se i NATO agresije iz 1999. godine.

- Jasno, moram da čestitam Lijetkabelisu. Odigrali su dobro od početka do kraja. Moj tim nije baš, to je očigledno. Nedostajalo nam je želje i koncentracije. Ja sam večeras imao dvojicu igrača u timu. Jedan je uvek spreman da pomogne timu, radi uvek dobre stvari, to je Kevin Panter, a drugi je Rade Zagorac. Ostali - katastrofa!

Šta Obradović misli o rosteru koji ima na raspolaganju?

- Imamo mlad tim. To su moji igrači, roster je takav kakav je i ja nastavljam da im verujem. Imamo sledeće utakmice. Tako je kako je. Moramo da im verujemo - rekao je Obradović i istakao da je spremao meč sa odbranom na Oreliku, a da je on ubacio 5/7 trojke u prvom poluvremenu.

Upitan je i da prokomentariše dešavanja između Rusije i Ukrajine. Želeo je trener Partizana da istakne i da je Srbija bila bombardovana 1999. godine, a da se tada nije previše pričalo o tome.

- Neću davati izjavu oko toga. Imam 62 godine i mnogo toga se sećam. Moj narod je bio pod bombama 1999, ne sećam se da je neko pričao o tome. Tako je bilo i u Iraku, Siriji, Avganistanu. Naravno da sam kao čovek protiv bilo kakve vrste ratovanja. Kada jedan čovek umre zbog ratovanja to je katastrofa. Ali, ima tu nečeg više ako hoćete da pričamo o toj temi - rekao je Obradović.

Dodao je da to što je njegov tim pre ovog duela igrao protiv Crvene zvezde ne sme da bude izgovor za ovakvu partiju.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike