Grobari očarali zvezdu Hamburga! Homsli za 24sedam: Znali smo šta nas čeka čim smo ušli u dvoranu!

19.01.2022

06:07

1

Šuter nemačkog tima oduševljen atmosferom u „Pioniru“

Grobari očarali zvezdu Hamburga! Homsli za 24sedam: Znali smo šta nas čeka čim smo ušli u dvoranu!
0MET8962 - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana silno su otvorili drugu rundu grupne faze Evrokupa. Na povratku u dvoranu „Aleksandar Nikolić“, koja će u narednih nekoliko nedelja biti dom crno-belima, izabranici Željka Obradovića lako i ubedljivo su izašli na kraj s nemačkim Hamburgom (102:77).

Velika borbenost i pregršt lepih poteza Pantera, Lesora i društva učinili su da dobro popunjene tribine beogradskoh hrama košarke „ključaju“ gotovo od prvog minuta meča, a specifična atmosfera bez dileme je jedan od razloga zbog kojeg su gosti iz Nemačke već posle uvodnih 10 minuta mogli da zaborave na mogućnost iznenađenja u Beogradu.

Izdanje „grobara“, koje je na momente podsetilo na evroligaško, ostavilo je veliki utisak i na jednog od najboljih šutera Hamburga Kejleba Homslija, koji je za 24sedam izneo utiske posle meča u „Pioniru“.

- Atmosfera je bila posebna, jedinstveno je mesto za igru. Prvi put sam ovde i prvi put sam nastupao u takvom okruženju. Ovo je bilo veliko iskustvo za sve nas, nismo ostvarili rezultat, ali imamo pozitivnih stvari koje možemo da izvučemo – kazao je Homsli i u dahu nastavio:

- Znali smo kako će biti čim smo ušli u dvoranu. Već sam rekao, nikada nisam igrao u takvoj atmosferi, za mene je bilo jedinstveno iskustvo da vidim kako navijači stoje iza tako dobrog tima. Voleo bih da jednog dana igram u takvoj atmosferi ponovo – kazao je Homsli uz pohvale novom timu Partizana i treneru Željku Obradoviću.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike