Teška vremena, ali naši navijači su uz nas! Obradović pohvalio atmosferu i igrače posle Hamburga

18.01.2022

21:57

0

Novi meč kod kuće u 2022. godini – novi ubedljiv trijumf

Teška vremena, ali naši navijači su uz nas! Obradović pohvalio atmosferu i igrače posle Hamburga
0MET4848 - Copyright MN Press

Novi meč kod kuće u 2022. godini – novi ubedljiv trijumf. Partizan je dočekao Hamburg i slavio sa 102:77 u vatrenoj atmosferi dvorane Pionir. Igrali su crno-beli nadahnuto i nastavili su sa dobrim rezultatima i nizom pobeda.

Zato je i trener Željko Obradović imao razloga za zadovoljstvo i optimizam.

- Pre utakmice pričali smo da su opasni, igraju na svoj način. Bilo je baš tako, šutirali su trojke, dobro su igrali ofanzivnom skoku. Kontrolisali smo utakmicu, moram da čestitam igračima na veoma dobroj partiji. Hamburg se nije predavao – rekao je Obradović.

Hamburg je tek na kraju utakmice uspeo da se vrati rezultatski…

- Utakmica traje 40 minuta. Probali smo da igramo ozbiljno do kraja iako smo izgubili poslednju deonicu. Mora da postoji želja da se igra od prvog do poslednjeg minuta. Mislim da niko nije igrao preko 23 minuta, igramo ubrzo novu utakmicu. Vodili smo računa o minutaži. Neke stvari koje pričamo između nas, ostaju između nas – rekao je Obradović i dodao:

- Atmosfera je bila fenomenalna, hvala navijačima koji su došli u ovako teškim vremenima da nas podrže. Oni su dodatna motivacija igračima. Voleo bih da mogu da pozovem navijače na meč protiv Mege, ali to nije lako u ovakvim vremenima i sa ovolikim brojem zaraženih – rekao je Obradović.

Sledeća utakmica Partizana je protiv Mege već za dva dana.

- Protiv Mege će ovo biti tim, Rade tada treba da ide na kontrolu taj dan, testiraće se i Miletić. Dangubić nije igrao, imao je jedan i po trening. Kada uđe u ritam pa će dobiti priliku. Sutra ćemo postaviti  utakmicu. To su mladi igrači sa velikom željom. Pristup protiv Mege mora da bude kao večeras – rekao je Obradović

Trener gostiju Pedro Kaljes rekao je posle utakmice da su crno-beli odigrali jako dobar meč.

- Ekstremno dobra igra Partizana, ovo je bilo jako lepo videti i lepo je bilo igrati protiv protvnika kao što je večeras bio Partizan – rekao je Kaljes posle duela.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike