Legendarni Srbin impresionirao Adebajora: Gazite i udara, pa se izvinjava... Viče i pljuje na tebe... Taj tip je bio spreman da ubije!

10.12.2021

17:11

0

Autor: 24sedam

Jedan od najboljih afričkih napadača izuzetno ceni nekadašnjeg kapitena Mančester junajteda

Legendarni Srbin impresionirao Adebajora: Gazite i udara, pa se izvinjava... Viče i pljuje na tebe... Taj tip je bio spreman da ubije!
profimedia-0230390341 - Copyright Profimedia

Nekadašnji kapiten „orlova“ Nemanja Vidić nedavno je izabran za najboljeg defanzivca svih vremena u Premijer ligi.

Da to prestižno i veliko priznanje nije tek tako stiglo na adresu legendarnog Srbina pokazuju i reči jednog od najboljih afričkih napadača ikada Emanuela Adebajora, koji se prisetio žestokih okršaja sa bivšim vođom Mančester junajteda.

Nekadašnji napadač, između ostalih, madridskog Reala, Arsenala i Totenhema vodio je tokom karijere velike bitke sa najboljim defanzivcima sveta, a u nedavnom uključenju na svojoj „Fejsbuk“ stranici prisetio se vremena na Ostrvu, iskoristivši priliku da istakne čuvara koji ga je najviše impresionirao.

- Vidić je bio najtvrđi čovek, kao da si pao na kamen. Mogao je da zaustavi napadača samo jednim prstom. Gazi te, izvinjava se, udari te, izvinjava se. Viče i pljuje na tebe. Taj tip je bio spreman da ubije – figurativno se izrazio Adebajor.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike