Francuz priznao posle mnogo godina: Potukao sam se sa Vidićem, nismo mesecima razgovarali

15.10.2021

05:12

0

Patris Evra ispričao jednu epizodu iz karijere sa Srbinom

Francuz priznao posle mnogo godina: Potukao sam se sa Vidićem, nismo mesecima razgovarali
vidić - Copyright Profimedia

Kao u priči o posvađanom bekovskom tandemu Partizana Saša Đorđević - Saša Danilović, svestak javnost sazanje da leva strana odbrane Mančester junajteda Nemanja Vidić - Patris Evra nisu razgovarali jedno vreme. Francuz kaže da su se čak i potukli

 - Stigli smo u isto vreme i borili smo se zajedno. Bili smo u istom hotelu, sećam se, i bili smo jako loši na početku, ja i on. Menadžer nas je poslao da igramo sa rezervama, a trener je bio Rene Mulenstejn. Nakon 45 minuta nas je vratio na klupe, među rezerve - otkriva Evra kao su se prilagođavali na Old Trafordu nakon što su u zimu stigli iz moskovskog Spartaka, odnosno Monaka:

- U svlačionici je Vida govorio:  Zvao me moj agent, moram da idem natrag u Moskvu. Takođe, moj agent me je nazvao i rekao da ima interesovanje za Rome. Ovde je bilo teško, ali smo se borili zajedno. Zato imam veliko poštovanje prema Vidi - rekoa je Francuz za sajt Mančester junajteda.

 

 

Evra je tada priznao:

- Da budem iskren, i mi smo se potukli. Posvađali smo se - ja i on - i nismo razgovarali tri meseca. Igrali smo zajedno i nismo ni reč progovorili. Nikada mu nisam rekao da ode levo ili desno. Bio je isti. Ferguson je morao da zameni Rio Ferdinanda da igra sa mnom na levoj strani! Tako je bilo tri meseca dok se, posle utakmice, sećam da je došao kod mene u svlačionicu i "bacio mi pet". Svi su bili odahnuli, kao, "konačno", jer smo zajedno bili najbolji prijatelji, Vida i ja. zajedno imamo duboku priču.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patrice Evra (@patrice.evra)

 

Zvezda Instragrama i fudbaler u penziji kaže da mnogo voli Srbina:

- Toliko ga volim. Borili smo se, ali bili smo iskreni ja i on. Da smo radili nešto pogrešno, posvađali bismo se, ali, na isti način, to je bio zaista sjajan odnos.

Još jedan član Junajtedove generacije Ves Braun bio je blizu Evre tokom njegove ispovesti, pa je iskoristio priliku da sazna ko je pobedio u tuči, budući da se ne seća kada se to dogodilo:

 - Nisi bio tu - uzvratio je Evra:

 - Bio si u Sanderlendu i igrao si se na "Plejstejšnu".

Braun je od 2011. do 2016. godine igra za Sanderlend, a kasnije godinu dana za Belkburn.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike