Umrla je Barselona, gigant zakopao sam sebe: Žestoke reakcije na objavu Katalonaca na društvenim mrežama (VIDEO)

23.10.2021

05:54

1

Možda su samo hteli da se našale, ali su izabrali loš trenutak za tako nešto

Umrla je Barselona, gigant zakopao sam sebe: Žestoke reakcije na objavu Katalonaca na društvenim mrežama (VIDEO)
Tan2021-10-20_195014343_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Joan Monfort)

Na niskim granama je španski fudbalski gigant Barselona u poslednje vreme. Baš niskim.

Zato su jedva dočekali da nekoga pobede u Evropi, a nakontrijumfa nad Dinamom iz Kijeva od 1:0, umesto da podignu raspoloženje kod navijača "sahranili" su sami sebe.

U porazu ne potoni u pobedi se ne uznesi. Izgleda da ljude u Barseloni niko nije upoznao sa ovom mudrom rečenicom. Pali su na temi sportskog ponašanja nakon utakmice.

Na zvaničnom twitter nalogu katalonskog (nekadašnjeg) giganta objavljen je snimak na kom Memfis Depaj "prodaje foru" rivalima iz Ukrajine, a ljubitelji fudbala širom sveta ocenili su da su time samo potpisali presudu sami sebi.

 

 

"Dokrajčen klub", "Ovaj klub je tako mrtav", "Obrišite ovu glupost", "Od dizanja trofeja i čarobnih golova, do ovoga sada. Stvarno smo pali", samo su neki od komentara na objavljeni video.

Želimo da mislimo da je neko ko je zadužen za društvene mreže u Barseloni pokušao da bude duhovit, ali moramo da se složimo da nije izabrao pravi trenutak.

Dok Barsa puca po šavovima nikome ne bi trebalo da bude do zezanja. Da ne pričamo o tome da omalovažavanje rivala (uz konstataciju da igrač Dinama nije ni trepnuo na foru Depaja) ne bi smelo da se dešava ni na terenu ni van njega.

Barselona se nalazi na trećem mestu svoje grupe u Ligi šampiona sa samo jednim datim golom iz tri utakmice, dok u domaćem šampionatu posle osam odigranih utakmica zauzimaju sedmo mesto.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Daleko od onoga gde bi trebalo da budu kao veliki klub. Ali od tog kluba izgleda stvarno gotovo ništa nije ostalo. Osim imena.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike