Novo navijačko divljaštvo u Francuskoj! Utakmica kasnila sat vremena zbog haosa u Sent Etjenu! (VIDEO)

22.10.2021

21:10

0

Autor: 24sedam

Navijači izabrali ružan način u borbi za promene u vrhu kluba

Novo navijačko divljaštvo u Francuskoj! Utakmica kasnila sat vremena zbog haosa u Sent Etjenu! (VIDEO)
profimedia-0639298816 - Copyright Profimedia

Francuski stadioni postaju poligon za iživljavanje navijača. Iz nedelje u nedelju iz Lige 1 izuzetno ružne slike obilaze Stari kontinent, a novi huliganski pir ovoga puta dogodio se u Sent Etjenu.

Nezadovoljni rezultatima i stanjem u klubu, navijači su rešili da se sa čelnicima „obračunaju“ na način koji nikome ništa dobro neće donete.

 

 

Naime, u trenutku kada su fudbaleri Sent Etjena i Anžea izlazili na teren pred sam početak meča, nekoliko navijača je sa tribine sišlo na teren i zapalilo na dimne bombe, koje su za tili čas podigle „zavesu“ na stadionu.

 

 

Šta je drugo moglo, ekipe su se povukle u svlačionicu, dok su huligani nastavili svoj „šou“, ubacujući baklje na teren, čime su oštetili i mrežu na jednom od golova.

 

 

Uvod su celokupan haos, koji je početak meča odložio za sat vremena, bili su transparenti upućeni treneru i rukovodiocima kluba: "Puel, ostavka", "Uprava, ostavka", "Želimo tim vredan svoje publike".

Da se nešto sprema moglo je da se nasluti i dan pre meča, kada su navijači na konferenciji za medije Kloda Puela, iskusnom strategu preko transparenta poručili da ima 24 sata da podnese ostavku.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike