Licem u lice sa Stanojevićem: Grobari, trener je tu za vas, pitajte ga šta god želite!

27.09.2021

16:12

0

Odlična ideja crno-belih

Licem u lice sa Stanojevićem: Grobari, trener je tu za vas, pitajte ga šta god želite!
Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS

Odvojili su nas ovi "korona" dani jedne od drugih, više nego ikad smo okrenuti društvenim mrežama ne bismo li zadržali vezu sa okolinom.

Videlo se to svuda u prethodnih godinu i po dana, a možda najviše na sportskim borilištima. One sablasno prazne tribine, koje su na svu sreću sada prošlost, nikome nisu prijale.

Polako su se stadioni otvarali, polako su se i ljudi vraćali na sportske događaje, ali je ta, da je tako nazovemo, navika o življenju preko društvenih mreža ostala veoma jaka.

Iz tog razloga Fudbalski klub Partizan došao je na, rekli bismo odličnu, ideju i pozvao svoje navijače da "licem u lice" razgovaraju satrenerom Aleksandrom Stanojevićem.

Ništa internet, ništa tehnologija, samo lično. Ovom rečenicom najlakše je opisati želju crno-belih, a njihov poziv na druženje prenosimo u celosti.

"Crno-bela boja ti je u srcu, ali si pun sumnji i imaš milion pitanja? Pozivamo te da sve svoje nedoumice, predrasude i pitanja, umesto na društvenim mrežama Twitter, Instagram, Tik Tok, Facebook i Youtube, izneseš i postaviš uživo šefu stručnog štaba, Aleksandru Stanojeviću, na otvorenoj tribini u utorak 28.09.2021. godine od 14h!

Jedini uslovi su da si pravi Grobar, da imaš više od 16 godina i da na sebi tog dana imaš nešto crno-belo! Ne iz fotelje, već sada tet-a-tet sa Aleksandrom Stanojevićem!"

Uz napomenu da će se viđanje sa Stanojevićem obaviti u košarkaškoj sali stadiona (Istok Press) u Humskoj 1, te da je obavezno nošenje maski i poštovanje Covid-19 mera, u Partizanu očekuju konstruktivne razgovore kako bi crna-bela porodica izašla iz još jača iz ovog druženja.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti