Partizanova mamba iz Amsterdama posle prvenca u Superligi: Hvala vam navijači, osećam vašu ljubav!

27.09.2021

09:25

0

Kvinsi Menig postigao gol i zabeležio dve asistencije u pobedi crno-belih protiv Spartaka

Partizanova mamba iz Amsterdama posle prvenca u Superligi: Hvala vam navijači, osećam vašu ljubav!
Copyright Kvinsi Menig/FK Partizan

 Partizanovo pojačanje Kvinsi Menig pokazao je već na Kipru protiv Anortozisa da će biti i te kako koristan ovoj ekipi crno-belih u nastavku šampionata, a već protiv Spartaka u Humskoj zablistao je punim sjajem postigavši jedan gol i asistencijama za dva uvodna gola na meču za Rikarda i terzića. 

- Polako se privikavam. Momci su fenomenalni, osećam se kao da sam došao pre pola godine, a ne pre nepunih mesec dana. Drago mi je da sam postigao gol, jer smo time rezultatski stavili tačku na utakmicu, a opet, igra se pred domaćom publikom i to ima poseban značaj - rekao je Menig.

Samo minut pre nego što će napustiti teren i svoje mesto prepustiti Holenderu, Menig je pogodio mrežu Subotičanina. Posle gola pogled ka navijačima i prst na grbu ...

 - Tim gestom sam želeo da pokažem publici da osećam njihovu ljubav i da im uzvraćam na ovaj način. Mnogo poruka dobijam svakodnevno i gde god da odem ljudi me prepoznaju i traže da se slikaju sa mnom. Želim da im se odužim golovima!

Menig deli sobu sa najefikasnijim fudbalerom čete Aleksandra Stanojevića, Rikardom Gomešom, koji je postigao dva gola na utakmici.

 - On je fantastičan momak. Na stadionu je bila i njegova porodica, a mi imamo sjajnu komunikaciju van terena i razumemo se odlično i na terenu. Kod nas se stalno zbijaju šale kada smo zajedno.

Holanđanin kaže da se i njegovoj verenici dopao Beograd.

 - Bila je kratko i to je bio prvi put da je došla posle moje promocije. Beograd joj se mnogo dopada!

Partizan očekuje u četvrtak utakmica sa Florom u Ligi konferencije.

 - Veoma važna utakmica kojom bismo uz pobedu napravili veliki korak u Evropi!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike