Natrpane ćelije, loša hrana i silovanja! Holandski fudbaler proživljava pakao u pritvoru!

29.03.2024

19:54

0

Autor: D. N.

Promes je uhapšen zbog učešća u švercu kokaina

Natrpane ćelije, loša hrana i silovanja! Holandski fudbaler proživljava pakao u pritvoru!
Copyright Printscreen/YouTube/Russian Premier Liga

Kvinsi Promes proživljava pakao u pritvoru u Dubaiju. Holanđanin, koji je pod ugovorom sa moskovskim Spartakom trenutno je iza rešetaka u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a holandski mediji su objavili u kakvim uslovima trenutno živi.

- Kvinsiju Promesu je veoma teško. Boravi u ćeliji planiranoj za šest osoba, u kojoj postoje tri dupla kreveta, a dešava se da 10 do 20 ljudi spava na podu. Na svež vazduh se može tri puta nedeljno i ne može da vežba jer ne postoje uslovi za to. Hrana je potpuno ista svakog dana i nema voća i povrća.

U zatvorskom kompleksu je veoma hladno, a zbog konstantnog rada klima uređaja buka je velika - navodi se u tekstu holandskog Telegrafa.

Zatim se iznose i detalji koji svedoče o surovosti u zatvoru.

- Silovanja se dešavaju gotovo svakodnevno i u delu zatvora u kojem je Kvinsi ima veoma malo čuvara. Tako da se to i ne vidi. Pravila su stroga i svi po ulasku u zatvor budu ošišani do glave. Ako neko dozvoli da mu kosa poraste biva kažnjen, ali se kazne i ostali - takođe piše u tekstu.

Podsetimo, Promes je uhapšen je u Dubaiju na osnovu crvene poternice Holandije. Hapšenje je povezano sa zahtevom Holandije za ekstradiciju Promesa zbog umešanosti u šverc kokaina.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike