Promes ne menja adresu, ostaje u pritvoru do srede

15.12.2020

13:11 >> 15:23

0

Holanđanin se suočava sa optužbom za teško ranjavanje rođaka nožem

Promes ne menja adresu, ostaje u pritvoru do srede
Copyright Profimedia

Kvinsi Promes ostaje iza rešetaka! Holandski fudbaler moraće da leži još neko vreme u zatvorskoj ćeliji odlukom javnog tužilaštva. Ovaj pravosudni organ još nije doneo rešenje po kome bi Promes trebao da izađe pred istražnog sudiju, pa će shodno tome ostati do srede u pritvoru, a sutra bi mogao da se produži njegov boravak na još tri dana.

Pročitajte još: Sudbino, okrutna si: Sabo je za januar dogovarao transfer karijere

Promesa je policija uhapsila u Amsterdamu u nedelju ujutro, dan nakon što je Ajaks pobedio PEC Cvole sa 4:0, u kojem je napadač postigao svoj peti gol u dvanaestoj utakmici u šampionatu. Njega optužuju da je letos učestvovao u tuči tokom jednog familijarnog okupljanja i da je tom prilikom nožem u koleno ozbiljno povredio svog rođaka.

Advokat Promesa Manon Almoes negirao je optužbu, navodeći da 28-godišnji igrač Ajaksa nije umešan u incident i da on to dokazuje sarađujući sa pravosuđem. Međutim, advokat navodne žrtve Jehudi Moškovic tvrdi drugačije.

Ajaks do sada nije želeo da komentariše slučaj. Oni su holandskoj stanici “NOS“ potvrdili da Promes nije bio na treningu u nedelju i to je bilo sve što se od njih moglo čuti o problemu igrača.

Pročitajte još: “Dragi, dobri Sabo je zauvek zatvorio oči”

Ako bude osuđen za teški napad, Promesu preti zatvorska kazna do četiri godine zatvora.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike