Tadić progovorio o saigraču optuženom da je ranio rođaka

17.12.2020

11:17

0

Autor: D. B.

Da li će kapiten Ajaksa zažaliti zbog ovih reči

Tadić progovorio o saigraču optuženom da je ranio rođaka
Copyright Dušan Tadić foto: Profimedia

Afera u kojoj je centralna figura napadač Ajaksa i reprezentacije Holandije Kvinsi Promes i dalje je tema broj jedan u ovoj državi. Do sada nije bilo prilike da čujemo šta o činjenici da je njegov saigrač optužen da je izbo rođaka na jednom porodičnom okupljanju misli kapiten “kopljanika” i “desetka” Srbije Dušan Tadić. Sve do sinoć…

Tadić je bio strelac u spektakularnom meču protiv Utrehta (5:4 za tim iz Amsterdama), a posle priče o fantastičnom golu (“nisam ih postigao mnogo lepših desnom nogom”) usledilo je i pitanje o posrnulom saborcu koji je tek u utorak pušten iz pritvora i koji bi zbog ranjavanja rođaka mogao da bude osuđen na četiri godine zatvora.

Pročitajte još

Nisam se još čuo sa Kvinsijem. Voleo bih da razgovaram sa njim uživo. Mislim da bih ga opteretio pozivom. Mora da bude miran. On je naš prijatelj, naša porodica. Podržaćemo ga i čuvamo mu leđa. Kada se vrati, postaraćemo se da to i oseti – objasnio je Tadić.

Ostaje veliko pitanje kako će ovakvu izjavu dočekati mediji i javnost u Holandiji, pošto danima traju priče o tome kako je Promes problematičan, kako je u lošem društvu lokalnih repera koji imaju kriminalni dosije i kome se zbrajaju greške koja je učinio od malena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike