Kalulu posle derbija: Dali smo srce za Partizan!

10.03.2024

12:57

0

Fudbaler crno-belih nije krio zadovoljstvo posle remija

Kalulu posle derbija: Dali smo srce za Partizan!
Copyright Printscreen/TV Arena sport

Fudbaleri Partizana ostvarili su dobar rezultat u večitom derbiju, igrajući protiv Crvene zvezde na Marakani 2:2 i time zadržali lidersku poziciju ispred crveno-belih. 

Od dva gola, jedan je postigao Aldo Kalulu, istakao je da su crno-beli na Marakani odigrali jedan dobar meč.

- Bio je ovo moj drugi derbi od kada sam došao. Bili smo dobri i pored toga što smo prvi primili gol, brzo smo reagovali i izjednačili pre kraja poluvremena. U drugom poluvremenu pokušali smo da napadnemo i to smo i uspeli. Ipak, nakon crvenog kartona, bilo je mnogo teže, ali dali smo srce i sve od sebe za Partizanov dres! Na kraju, odlazimo sa nerešenim rezultatom, imamo bod prednosti i moramo da ostanemo fokusirani na ono što je pred nama - poručio je Kalulu.

Brzonogi napadač je istakao da je bilo teško igrati derbi kada imaš fudbalera manje veći deo utakmice.

- Sigurno da je mnogo teže braniti se sa 10 igrača nego sa 11, ali mislim da smo bili dobri. Naravno, bilo je puno centaršuteva, puno prilika za rivala ali, na kraju, rezultat je 2:2 i mi smo zadovoljni.
Kalulu je posebno apostrifirao na navijače, koji su u velikom broju došli na večiti derbi.​Drago mi je da sam ih video u tolikom broju. Potrebni su nam jer smo sami protiv svih! Nadam se da će doći i na utakmice kod kuće. Moram da ponovim - zaključio je Kalulu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike