Humska zaboravlja podele - Partizan je ponovo jedinstven! Aldo Kalulu na Tviteru proslavio pobedu protiv Efesa!

01.03.2024

00:04

0

Autor: A. Š.

Dolazak Igora Duljaja na mesto trenera crno-belih fudbalera i te kako je uticao na stvaranje novog mosta između dve najveće sekcije JSD Partizan

Humska zaboravlja podele - Partizan je ponovo jedinstven! Aldo Kalulu na Tviteru proslavio pobedu protiv Efesa!
Aldo Kalulu - Copyright MN Press

Dugo oko Humske nisu duvali topli vetrovi kao na pragu proleća 2024. godine. Teško vreme za celokupnu crno-belu porodicu dovelo je u jednom trenutku do toga da su se, usled zahladnelih odnosa dva kluba, i navijači podelili na one privrženije košarkaškoj ili fudbalskoj sekciji.

I dok su se oni najzagriženiji trudili da drugoj strani dokažu kako su baš oni upravu, navijači koji su u „paklenom vremenu“ uspeli da zadrže „hladnu glavu“ sa setom su se sećali vremena Moce i Kiće na travi stadiona u Humskoj (oni malo stariji) ili Almamija Moreire u naručju Slavka Vraneša tokom slavlja posle pobede u Areni protiv Panatinaikosa.

MN Press
 

Ali, kao u navijačkoj pesmi, sunce je ogrejalo i obasjalo iznad Humske ulice. Dolazak Igora Duljaja na mesto trenera fudbalera crno-belih imalo je veliki uticaj i na ponovno zbližavanje igrača dve najveće sekcije Partizanove porodice, što je večeras, posle pobede protiv Anadolu Efesa, potvrdio i Aldo Kalulu.

Ofanzivac Valjka često je aktivan na društvenim mrežama, a tvitovima o partiji Zeka Ledeja i Alekse Avramovića pokazao je i te kako veliku pripadnost crno-beloj zajednici, koja u tekućoj sezoni posle dugo vremena ima razloga za zadovoljstvo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike