Fudbaleri Partizana treće poluvreme protiv Radničkog igraju na društvenim mrežama: Uspeli su! Borićemo se protiv svega i svakoga!

11.12.2023

23:49

0

Autor: A. Š.

Crno-belima teško pao poraz na Čairu, a više je nego očigledno ko je za njih najveći krivac za neuspeh

Fudbaleri Partizana treće poluvreme protiv Radničkog igraju na društvenim mrežama: Uspeli su! Borićemo se protiv svega i svakoga!
Aldo Kalulu na meču u Nišu - Copyright MN Press

U samo 15-ak dana fudbaleri Partizana prosuli su sve ono što su mukotrpno gradili od početka sezone. Gazili su crno-belih bez poraza kroz Superligu do početka zime i kada je trebalo da u finišu delo ukrase, u tri kola su izgubili šest bodova prednosti koje su imali u odnosu na Crvenu zvezdu.

Izabranici Igora Duljaja u ponedeljak su u Nišu poraženi od Radničkog posle preokreta (2:1), a treće poluvreme pojedini fudbaleri Partizana odigrali su na društvenim mrežama.

Alo Kalulu, Bibars Natho i Mateus Saldanja, između redova, su više nego jasno poručili koga smatraju glavnim krivcem za neuspeh na „Čairu“.

-  Uspeli su (emotikon klovna). Hvala Partizanovoj porodici na besprekidnoj podršci, svaka čast timu na naporima. Ali postoje neke stvari koje ne možemo da pobedimo. Ali... Uvek ćemo ići napred, bez obzira na sve - napisao je Aldo.

Printscreen/Instagram
 

Kapiten Partizana ono što mu je na pameti iskazao je bez reči, ali fotografija njega u razgovoru sa sudijom Markom Ivkovićem i jednim od njegovih pomoćnika, uz emotikon koji ućutkuje bilo je sasvim dovoljno da se zna šta misli, dok je brazilski napadač dodao:

Printscreen/Instagram
 

- Borićemo se protiv svega i svakoga. Mi smo Partizan.

Printscreen/Instagram
 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike